Blue Wave Suite Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Blue Wave Suite Hotel
  • 39 slika
  • Blizu centra grada
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
  • Otvoreni bazen
  • Šljunkovita plaža

BLUE WAWE SUIT HOTEL 4* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Obagol. Nudi All inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža je udaljena 450 m od hotela, šljunkovita. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Obagol, 120 km od aerodroma Antalya i 2,5 km od centra Alanye. Smještaj : Sobe su smještene u pet blokova. Standardne sobe (30m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, 3+1pax), porodične sobe (40m2 , jedna

O Blue Wave Suite Hotel

BLUE WAWE SUIT HOTEL 4* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Obagol. Nudi All inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža je udaljena 450 m od hotela, šljunkovita.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Obagol, 120 km od aerodroma Antalya i 2,5 km od centra Alanye.
 
Smještaj
Sobe su smještene u pet blokova. Standardne sobe (30m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, 3+1pax), porodične sobe (40m2 , jedna spavaća sa francuskim ležajem +dnevna soba sa 2 sofe, jedno kupatilo, max4pax), economy sobe (anex zgrade i bez balkona, jedna spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju privatno kupatilo (tuš kabina), fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se plaća), sef (posebno se plaća), mramorni podovi, satelitsku TV i muzičke kanale.
 
Usluga
All inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevni kolači, čaj i kafa, večera, ponocna supa. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00 su uključena u cijenu. Posebno se plaćaju uvozna pića, sva flaširana pića, svježi voćni sokovi, pića u disko klubu, sva hrana i usluga na plaži.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, lobby bar, bar pored bazena i na plaži, disko. Doktor, šoping centar, rent-a-car,  se posebno plaćaju.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža je udaljena 450 m od hotela, šljunkovita, postoji cesta između hotela i plaže,  suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri za plažu se naplaćuju.  
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogan, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se plaćaju sportovi na vodi, tursko kupatilo, bilijar, masaža, sauna. Mini klub za djecu od 04-12. godina.
Hotel je renoviran 2014. godine.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.bluewavesuitehotel.com


Lokacije