Club Hotel Anjeliq

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Club Hotel Anjeliq
  • 62 slika
  • Blizu plaže
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Pješčano-šljunkovita plaža
  • Fitnes

CLUB HOTEL ANJELIQ 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 7km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Konakli, 7km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 450 u glavnoj i 7 anex zgrada (lift samo u glavnoj zgradi).

O Club Hotel Anjeliq

CLUB HOTEL ANJELIQ 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 7km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Konakli, 7km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 450 u glavnoj i 7 anex zgrada (lift samo u glavnoj zgradi). Standardne sobe u glavnoj zgradi (24m2, spavaća, kupatilo, max.2+2pax), Porodične sobe u glavnoj zgradi (35m2, dvije spavaće sa vratima između, jedno kupatilo, max.4pax), Club standardne sobe (24m2, spavaća, kupatilo, max.2+2pax), Club porodične sobe (35m2, dvije spavaće odvojene vratima, jedno kupatilo, max.4pax), Club Jakuzzi (20m2, spavaća, kupatilo, Jakuzzi na terasi, max.2pax), Romantic Suit (20m2, spavaća, kupatilo, Jakuzzi na terasi, max.2pax). Sve sobe su moderno namještene sa privatnim kupatilom, fen, split klimom, telefon, mini bar (voda po dolasku), sef (naplaćuje se), satelitska TV i muzički kanali, keramički pod, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užina u Beach baru, večera, kasna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h, beach snack bar od 11.00 do 17.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje, flaširana pića, energy pića, Turska kafa, room service, svježi voćni sokovi, nargila, pića u disku.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restoran (Mediterranean), bar u lobiju, pord bazena, na plaži, snack bar, disko. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, telefon, fax, internet, frizer, šoping centar, rent a car. Wi-Fi se naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri su dostupni sa doplatom. Do plaže je tunel.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tri tobogana, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, Tursko kupatilo, sauna, bilijar, PC igrice.
Zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana, uveče show program, muzika uživo, kino. Mini klub za djecu od 4 do 11 godina, specijalni program, mini disko i različita takmičenja.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.clubhotelanjeliq.com


Lokacije