Club Hotel Titan

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Club Hotel Titan
 • 19 slika
 • Blizu plaže
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Fitnes

CLUB HOTEL TITAN 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Mahmutlar, 16km od Alanje, 150km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 100m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Mahmutlar, 16km od Alanje, 150km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 161. Standardne sobe (21m2, spa

O Club Hotel Titan

CLUB HOTEL TITAN 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Mahmutlar, 16km od Alanje, 150km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 100m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Mahmutlar, 16km od Alanje, 150km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 161. Standardne sobe (21m2, spavaća sa Francuskim krveetom ili dva twin kreveta, jedno kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (28m2, dvije spavaće sa vratima između, jedno kupatilo, max.4pax) i 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (voda i mineralna voda po dolasku), sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, laminat ili keramički pod, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, beach snack od 12.30 do 15.30h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, flaširana pića, pića u disku, room service, svježivoćni sokovi, Turska kafa, nargila, sva hrana i piće nakon 24.00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju, pored bazena, snack na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor, frizer, šoping centar, telefon, fax, sef na recepciji, internet cafe, rent a car, babysitting, vešeraj. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, 100m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri se naplaćuju. Do plaže postoji podzemni prolaz.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni uza odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, teniski tereni. Posebno se naplaćuje – masaža, sportovi na vodi, bilijar, rasvjeta za teniske terene, časovi ronjenja.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena, show program uveče. Mini  klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije igralište, mini disko uveče.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.titanhotels.com


Lokacije