Club Mermaid Village

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Club Mermaid Village
 • 27 slika
 • Aqua Park
 • Ekonomi
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Fitnes

CLUB MERMAID VILLAGE 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Turkler, 16km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 600m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit. Položaj : Hotel je smješten u regiji Turkler, 16km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 212

O Club Mermaid Village

CLUB MERMAID VILLAGE 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Turkler, 16km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 600m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Turkler, 16km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 212 raspoređenih u 5 blokova. Standardne sobe (28m2, spavaća sa Francuskim krevetom i sofom, jedno kupatilo, max.3+1pax), Porodične sobe (50m2, spavaća, dnevna soba sa vratima između, jedno kupatilo, maxpax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, telefon, mini bar (voda i mineralna voda samo po dolasku), sef (naplaćuje se), satelitska TV i muzički kanali, keramički pod i balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, popodnevna užina, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića se ne naplaćuju od 10.00 do 23.00h, sladoled u određeno vrijeme popodne, snack bar na plaži od 10.00 do 18.00h (fast food i sokovi). U cijenu nije uključeno – uvozna pića, flaširana pića, room service, svježi voćni sokovi, Turska kafa, kokteli, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se plaća, sva pića nakon 23.00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, Osmanski A'la Carte restoran, barovi pored bazena i na plaži. Posebno se naplaćuje doktor, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet cafe, rent a car, babysitting i vešeraj. Wi-Fi se naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža udaljena 600m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit. Hotel posjeduje shuttle servis svakih 45min šest puta u toku dana ili postoji podzemni prolaz do plaže.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, četiri tobogana, fitnes centar, Tursko kupatilo, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – sauna, masaža, sportovi na vodi, rasvjeta i oprema za teniske terene, bilijar.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena, uvče show program. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije igralište i mini disko uveče.
Renoviran: 2020
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.clubmermaid.comLokacije