Club Paradiso Hotel & Resort

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Club Paradiso Hotel & Resort
  • 34 slika
  • Aqua Park
  • Animacija
  • Ekonomi
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Dijete do 13,99 god - GRATIS smještaj
  • 2 djece gratis smeštaj
  • Pješčano-šljunkovita plaža
  • Fitnes & SPA

CLUB PARADISO HOTEL & RESORT - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Kestel, 7km od centra Alanje, 130km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 900m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Kestel, 7km od centra Alanje, 130km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba– 310

O Club Paradiso Hotel & Resort

CLUB PARADISO HOTEL & RESORT - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Kestel, 7km od centra Alanje, 130km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 900m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Kestel, 7km od centra Alanje, 130km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba– 310 raspoređenih u glavnoj zgradi i 10 anex zgrada. Standardne sobe 93 su u glavnoj zgradi i na prizemlju anex zgrada (21m2, max), sve ostale sobe su u anex zgradama. Superior standardne sobe (54m2, dnevna soba i spavaća sa vratima između, jedno kupatilo, max.3+1pax), Porodična soba Type 2 (60m2, jedna dnevna soba, dvije spavaće, jedno kupatilo, max.5pax), Porodična soba Type C (63m2, dnevna soba, tri spavaće sa vratima između, jedno kupatilo, max.6pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, telefon, mini bar (samo voda), kettle, set za čaj i kafu, sef (naplaćuje se), satlitska TV i muzički kanali, keramički pod i balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – 24h hrana i piće, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popdnevna užina, kafa, ponoćna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića pića, sladoled, snack bar na plaži. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, specijalna vina, svježi voćni sokovi, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se plaća.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restoran, snack bar na plaži, bar pored bazena i u lobiju. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, telefon, fax, internet, frizer, šoping, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje u lobiju.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža udaljena 900m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, shuttle servis do plaže se  ne naplaćuje, peškiri za plažu i bazen uz depozit.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, pet tobogana, fitnes centar, teniski tereni, squash, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, mini golf, Tursko kupatilo. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, sauna, masaža, SPA & Wellness centar, bilijar, rasvjeta i oprema za teniske terene.
Zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana pored bazena i na plaži, različita takmičenja za odrasle i djecu, uveče specijalni show program. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije igralište, mini disko uveče.
Renoviran: 2019
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.club-paradiso.net



Lokacije