Club Turtas Beach Hotel

  • Club Turtas Beach Hotel
  • 40 slika

CLUB TURTAS BEACH HOTEL - 4* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Konakli. Nudi All inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža sa suncobranima i stjenama u moru. Položaj : Hotel se nalazi u  regiji Konakly, 110 km udaljeno od aerodroma Antalija i 13km od Alanje. Smještaj : Hotel ima ukupno 275 soba  u glavnoj zgradi i tri annex bungalov zgrade. Standardne sobe (21m2, spavaća soba sa francuskim kre

O Club Turtas Beach Hotel

CLUB TURTAS BEACH HOTEL - 4* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Konakli. Nudi All inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža sa suncobranima i stjenama u moru.
 
Položaj
Hotel se nalazi u  regiji Konakly, 110 km udaljeno od aerodroma Antalija i 13km od Alanje.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 275 soba  u glavnoj zgradi i tri annex bungalov zgrade. Standardne sobe (21m2, spavaća soba sa francuskim krevetom i krevetom na rasklapanje, jedno kupatilo, max. 2+1 pax), Family sobe (24m2, spavaća soba sa francuskim krevetom+ krevet na sprat, maximalno 4 pax), Bungalow sobe ( 37m2, direktno na plaži sa privatnim vrtom, bade mantili, peškiri za plažu, set za čaj i kafu, mini bar se dopunjava svaki dan sa vodom, bezalkoholnim pićem, pivom igrickalicama, besplatan WI-FI, sef, boca vina na dolasku, spavaća soba, kupatilo, maximalno 2 pax). Sve sobe su sa privatnim kupatilom sa tuš kabinom, fenom, split klimom, telefonom, faxom, satelitska TV sa muzičkim kanalima, keramički pod, balkon.
 
Usluga
All Inclusive-švedski sto za doručak, ručak, večera, popodnevne užine, kafa u određeno vrijeme, kasno noćno osvježenje, dietalni i vegeterijanski buffet, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00, bar na plaži sa bezalkoholnim pićem od 10:00 do 16:30h, jednom dnevno sladoled za djecu u Mini clubu. Nije uključeno: uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana, svježe cijeđeni sokovi, turska kafa, pića u Disco klubu, hrana i piće nakon 24:00h. A'la Carte restoran.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola,A'la Cart restoran, bar na plaži, bar na bazenu, lobby bar, doktor, vešeraj, hemijska čistionica, telefon, internet cafe, fax, frizer, shopping, rent a car se posebno naplaćuju, WI-FI je besplatan u lobbyju.
 
Plaža: 
Hotelska pjeskovita plaža sa suncobranima i stjenama u moru. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu uz depozit i zamjena se naplaćuje. Obuća za plivanje se preporučuje.
 
Sport i zabava
Vanjski bazen za odrasle i djecu, vodeni tobogani, stoni tenis, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka.. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, bilijar, masaže, rasvjeta za teniski teren, kompjuterske igre, SPA i masažni centar.  Animacije, sportske aktivnosti tokom dana, muzika uživo jednom nedjeljno. Mini club za djecu od 04-12godina, igralište, mini disco naveče..
Renoviran: 2013
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.clubturtas.com


Lokacije