Dizalya Palm Garden Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Dizalya Palm Garden Hotel
 • 32 slika
 • Blizu plaže
 • Ekonomi
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

DIZALYA PALM GARDEN 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 12km od centra Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 200m od hotela, šljunak i kamenje, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Konakli, 12km od centra Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupno 250 soba. Standa

O Dizalya Palm Garden Hotel

DIZALYA PALM GARDEN 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 12km od centra Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 200m od hotela, šljunak i kamenje, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Konakli, 12km od centra Alanje, 120km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupno 250 soba. Standard sobe (22m1, spavaća soba sa francuskim krevetom+ sofa, kupatilo, maksimalno 2+2 pax), ekonomy sobe (22m2, spavaća soba, kupatilo, maksimalno 2+2 pax), velike sobe ( 28m2, jedna veća spavaća soba, kupatilo, maksimalno 4 pax), 3 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su sa kupatilom, tuš kabinom, fenom, centralnom klimom (radi u skladu sa vremenskim uvjetima), telefon, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije samo voda), sef, laminat i pločice na podu, satelitska TV sa muzičkim kanalima, balkon.
 
Usluga
Ultra All inclusive- švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, čaj, kafa, kolači, ponoćni snack, lokalna i uvozna pića alkoholna i bezalkoholna od 10:00 do 02:00h (uvozna pića samo u određenim barovima), A'la Carte restorani uz rezervacikju jednom u toku boravka, Bar na plaži od 10:00 do 18:00h, sladoled u određeno vrijeme. Nije uključeno: uvozna pića koja nisu na meniju, specijalna premium uvozna pića, sva flaširana pića, svježe cijeđeni sokovi, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A'la Carte restorani- Ottoman i mediterranean, lobi bar, bar na bazenu, bar na plaži. Doktor po zahtjevu, vešeraj, babysiting, frizer, telefon, fax, kompjuterske igre, shopping centar, rent a car uz doplatu. WI-FI internet je besplatan u zajedničkim prostorijama hotela i sobama.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, šljunak i kamenje, 200m od hotela, sa ležaljkama, suncobranima i pepškiri za plažu uključeni u cijenu. 
 
Sport i zabava
Vanjski i unutrašnji bazeni za odrasle i djecu, tri vodena tobogana, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parna kupelj, stoni tenis, odbojka na plaži. Uz doplatu: vodeni sportovi, bilijar, Wellness i Beauty centar, masaže. Zabavni program u toku dana, takmičenja, u večernjim satima show programi. Mini club za djecu od 4 do 12 godina, igralište i Mini Disco u večernjim satima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.dizalyahotels.com


Lokacije