Dizalya Palm Garden Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Dizalya Palm Garden Hotel
 • 32 slika
 • Blizu plaže
 • Ekonomi
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

DIZALYA PALM GARDEN 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 12km od centra Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 200m od hotela, šljunak i kamenje, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Konakli, 12km od centra Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 250.

O Dizalya Palm Garden Hotel

DIZALYA PALM GARDEN 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 12km od centra Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 200m od hotela, šljunak i kamenje, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Konakli, 12km od centra Alanje, 120km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 250. Standardne sobe (22m2, spavaća sa Francuskim krevetom + sofa, jedno kupatilo, max.2+2pax), Economy sobe (22m2, spavaća, kupatilo, max.2+2pax), Large sobe (28m2, jedna velika spavaća, kupatilo, max.4pax) i 3 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem i fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (voda i sokovi po dolasku, kasnije se samo voda nadopunjuje), sef, laminat ili keramički pod, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni čaj, kafa, kolači, ponoćna užina, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 02.00h (uvozna pića u nekim barovima), A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka, bar na plaži od 10.00 do 18.00h, sladoled u određeno vrijeme. U cijenu nije uključeno – uvozna pića koja nisu na meniju, specijalna premium uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Osmanski i Mediteranski, bar u lobiju, pored bazena, na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, vešeraj, babysitting, frizer, telefon, fax, PC igrice, šoping centar, rent a car. Wi – Fi se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena 200m od hotela, šljunak i kamenje, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tri tobogana, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, bilijar, Wellness & Beauty centar, masaža.
Zabavni program tokom dana, takmičenja, show program uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, igralište, mini disko uveče.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.dizalyahotels.com


Lokacije