Galaxy Beach Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Galaxy Beach Hotel
  • 39 slika
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Pješčana plaža
  • Blizu plaže
  • Otvoreni bazen
  • Fitnes

GALAXY BEACH HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Mahmutlar, 135km od aerodroma Antalija, 14km od centra Alanje. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 30m od hotela preko ceste, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuje. Položaj : Hotel je smješten u regiji Mahmutlar, 135km od aerodroma Antalija, 14km od centra Alanje. Smještaj : Ukupan broj soba – 116 raspoređenih u dva

O Galaxy Beach Hotel

GALAXY BEACH HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Mahmutlar, 135km od aerodroma Antalija, 14km od centra Alanje. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 30m od hotela preko ceste, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuje.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Mahmutlar, 135km od aerodroma Antalija, 14km od centra Alanje.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 116 raspoređenih u dva bloka. Standardne sobe (22m2, spavaća, kupatilo, max.2+2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (naplaćuje se), sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, lokalna alkoholna (pivo, vino, rakija, votka, gin) i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, hrana i piće nakon 23.00h, svježi voćni sokovi, flaširana pića, Turska kafa, room service, mini bar u sobama.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju, snack bar, bar pored bazena. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, telefon, fax, internet cafe, PC igrice, rent a car. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, 30m od hotela preko ceste, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuje. Postoji tunel do plaže. Peškiri se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, fitnes room, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – tursko kupatilo, sauna, masaža, sportovi na vodi, bilijar.
Zabavni program sa soft animacijama, mini klub za djecu sa igraonicom, mini disko uveče.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.galaxybeachhotel.com


Lokacije