Grand Zaman Garden Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Grand Zaman Garden Hotel
 • 7 slika

GRAND ZAMAN GARDEN HOTEL Hotel se nalazi u centru Alanje, na poznatoj Kleopatrinoj plaži. Nudi All Inclusive uslugu. Renoviran 2020. godine. Položaj Hotel se nalazi u centru Alanje, 120km udaljenosti od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba - 212 raspoređenih u dva bloka (glavna zgrada i annex). Standardne sobe u glavnoj zgradi (25m2, jedna spavaća sa francuskim krevetom i jednim single kr

O Grand Zaman Garden Hotel

GRAND ZAMAN GARDEN HOTEL Hotel se nalazi u centru Alanje, na poznatoj Kleopatrinoj plaži. Nudi All Inclusive uslugu. Renoviran 2020. godine.

 • Položaj

  Hotel se nalazi u centru Alanje, 120km udaljenosti od aerodroma Antalija.

 • Smještaj

  Ukupan broj soba - 212 raspoređenih u dva bloka (glavna zgrada i annex). Standardne sobe u glavnoj zgradi (25m2, jedna spavaća sa francuskim krevetom i jednim single krevetom, jedno kupatilo, max 2+1 pax), large sobe u glavnoj zgradi (30m2, jedna veća spavaća soba sa francuskim krevetom + single krevet + sofa, jedno kupatilo, max 2+2 pax), standardne sobe u annex dijelu (25m2, jedna spavaća sa francuskim krevetom i jednim single krevetom, jedno kupatilo, max 2+1 pax), large sobe u annex dijelu (38m2, jedna veća spavaća soba sa francuskim krevetom i krevetima na sprat, jedno kupatilo, max 2+2 pax). Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, fen, split klima, telefon, minibar (dnevno se dopunjava vodom i mineralnom), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke programe, balkon.

 • Usluga

  All Inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj i kafa, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h, sladoled u određeno vrijeme. Dodatno se plaćaju: sva uvozna pića, sva hrana i piće poslije 24:00h, svježi voćni sokovi, flaširana pića, sva hrana i piće na plaži.

 • Sadržaj

  Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, lobby bar, bar na bazenu, bar na plaži (uz doplatu). Dodatno se plaćaju: doktor, vešeraj, telefon i fax. Wi-Fi internet (slabije brzine) je besplatan u lobiju i sobama.

 • Plaža

  Hotelska plaža je na poznatoj Kleopatrinoj plaži, 100m od hotela (plaža br.8), pješčana, suncobrani i ležaljke su besplatni. Peškiri za plažu su uz doplatu.

 • Sport i zabava

  Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tri tobogana, fitness, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži. Dodatno se plaćaju: sportovi na vodi, masaža i bilijar. Zabavni program tokom dana, mini klub za djecu od 6 do 12 godina sa dnevnim aktivnostima i mini disko u večernjim satima.

 • Napomena

  Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije