Green Garden Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Green Garden Resort
 • 35 slika
 • Blizu centra grada
 • Pješčana plaža
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Otvoreni bazen

GREEN GARDEN RESORT HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Obagol, 3km od centra Alanje, 25km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Privatna hotelska plaža udaljena 50m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Obagol, 3km od centra Alanje, 25km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba - 29

O Green Garden Resort

GREEN GARDEN RESORT HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Obagol, 3km od centra Alanje, 25km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Privatna hotelska plaža udaljena 50m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Obagol, 3km od centra Alanje, 25km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba - 299 apartmana i 41 vila. Komfort porodične sobe sa jednom spavaćom (35m2, spavaća sa dva twin kreveta i jedna osoba sa dva sofa kreveta, kupatilo, kuhinja, max.4pax), Comfort porodične sobe sa dvije spavaće (50m2, spavaća sa double krevetom, druga spavaća sa twin krevetima i dnevnim boravkom u sklopu sa dvije sofe, max.6pax), Villa sobe sa dvije spavaće (49m2 + 10m2 terasa, spavaća sa Francuskim krevetom, druga spavaća sa twin krevetima i dnevnim boravkom u sklopu sa dvije sofe i kuhinjom, jedno kupatilo, max.6pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, telefon, mini bar (voda po dolasku), sef (naplaćuje se), satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, ponoćna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, sladoled pored bazena u određeno vrijeme. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, sladoled u pakiranju, Turska kafa, specijalna vina i kokteli, beach i snack bar od 09.00 do 18.00hh, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Turski, Meksički i Međunarodna kuhinja, bar u lobiju, pored bazena i na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, telefon, fax, rent a car, šoping dio. Wi-Fi je besplatan u lobiju.
 
Plaža: 
Privatna hotelska plaža udaljena 50m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Postoji tunel do plaže.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogan, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – Tursko kupatilo, sauna, fitnes room, masaža, wellness, sportovi na odi (na plaži).
Spft animacijski program tokom dana i uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, igraliste, program tokom dana, mini disko uveče.
Renoviran: 2019 / 2020
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.greengardenapart.comLokacije