Hawaii Suite Beach Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Hawaii Suite Beach Hotel
  • 23 slika
  • Blizu plaže
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen

HAWAII SUITE BEACH HOTEL 3* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 50m od hotela, suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 70 raspoređenih u dvije zgrade. Standardne sobe (20m2, spavaća sa Francuskim krevetom

O Hawaii Suite Beach Hotel

HAWAII SUITE BEACH HOTEL 3* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 50m od hotela, suncobrani i ležaljke se naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 70 raspoređenih u dvije zgrade. Standardne sobe (20m2, spavaća sa Francuskim krevetom, dnevna soba sa pomoćnim ležajem,max.2+1pax), Economy sobe (17m2, spavaća sa Francuskim krevetom, kupatilo, bez balkona, max.2pax), Suite room (40m2, spavaća sa Francuskim krevetom, dnevna soba sa pomoćnim ležajem, kupatilo, klima samo u spavaćoj, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom, split klimu, telefon, satelitsku TV i muzičke kanale, mini bar (naplaćuje se), sef (naplaćuje se), laminat, balkon (10 soba nema balkon).
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, kafa i čaj popodne, večera, neka lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 22.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, specijalna vina, sladoled, Turska kafa, kokteli, hrana i piće na plaži.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar pored bazena.Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, telefon, fax, internet, sef na recepciji. Wi-Fi se ne naplaćuje u lobiju.
 
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena 50m od hotela, suncobrani i ležaljke se naplaćuju.Peškiri nisu dostupni. Suncobrani i ležaljke pored bazena se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu. Posebno se naplaćuju – sportovi na vodi na plaži, Tursko kupatilo, sauna, masaža.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.hawaiisuitebeachhotel.com

 


Lokacije