Hedef Resort & Spa

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Hedef Resort & Spa
  • 55 slika
  • Pješčana plaža
  • Blizu plaže
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 2 djece gratis smeštaj

HEDEF RESORT & SPA 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 12km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 70m od hotela, pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Konakli, 12km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 760 raspoređenih u tri bloka. Standard

O Hedef Resort & Spa

HEDEF RESORT & SPA 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 12km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 70m od hotela, pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Konakli, 12km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 760 raspoređenih u tri bloka. Standardne sobe (26m2, spavaća, kupatilo, max.2+2pax) i 4 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo kada/tuš, fen, split klimu, telefon, mini bar (samo voda svaki dan), sef (naplaćuje se), laminat parket, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, kafa i kolači, užina u snack baru, sladoled u određeno vrijeme, lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna  pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka, bar na plaži od 10.00 do 18.00h. U cijenu nije uključeno – specijalna uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, Turska kafa, Vitamin bar.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Turska kuhinja, Ruska kuhinja i Barbeque restoran, barovi u hotelskom kompleksu – u lobiju, na plaži, pored bazena i snack bar. Posebno se naplaćuje – doktor, telefon, fax, frizer, vešeraj, internet cafe, šoping centar, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, 70m od hotela, pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri uz depozit.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, rasvjeta za teniske terene, sauna, masaža, SPA & Beauty centar, PC igrice.
Zabavni program tokom dana, takmičenja, show program uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, igralište.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.hedefresort.com


Lokacije