Hotel Monte Carlo

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Hotel Monte Carlo
 • 35 slika

MONTE CARLO HOTEL Hotel se nalazi u regiji Obagol. Nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena od 70 do 150m od hotela (zavisno od toga u kojem dijelu gosti odsjedaju), cesta do plaže sa tunelom ispod ceste, šljunak i pijesak. Renoviran 2011. godine. Položaj Hotel je smješten u regiji Obagol, 1km od centra Alanje, 125km od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba – 120 raspore

O Hotel Monte Carlo

MONTE CARLO HOTEL Hotel se nalazi u regiji Obagol. Nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena od 70 do 150m od hotela (zavisno od toga u kojem dijelu gosti odsjedaju), cesta do plaže sa tunelom ispod ceste, šljunak i pijesak. Renoviran 2011. godine.

 • Položaj

  Hotel je smješten u regiji Obagol, 1km od centra Alanje, 125km od aerodroma Antalija.

 • Smještaj

  Ukupan broj soba – 120 raspoređenih u glavnoj i annex zgradi. Standardne sobe (16m2, spavaća i kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem i fenom, split klimu, telefon, sef (uz doplatu), minibar (voda po dolasku), satelitska TV i muzički kanali, balkon. Sobe u annex zgradi imaju keramički pod, a u glavnoj tepih. Anex zgrada je udaljena 70m od glavne zgrade i svi sadržaji se koriste zajedno.

 • Usluga

  All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, kolači, čaj i kafa popodne, lokalna alkoholna (rakija, gin, votka, točena vina i pivo) i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.30h. Bar na plaži od 10:00 do 19:.00h sa voćnim sokovima, vodom, čajom i kafom. Dodatno se plaćaju: uvozna i flaširana pića, sladoled, sva hrana i piće nakon 23:30h, svježi voćni sokovi, turska kafa, sva hrana i piće na plaži (osim vode, kafe, čaja i koncentrovanih voćnih sokova).

 • Sadržaj

  Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar na plaži i u lobiju. Dodatno se plaćaju: doktor, telefon, fax, internet kutak, rent a car. Wi-Fi je besplatan u lobiju hotela.

 • Plaža

  Hotelska privatna plaža udaljena od 70 do 150m od hotela (zavisno od toga u kojem dijelu gosti odsjedaju), cesta do plaže sa tunelom ispod ceste, šljunak i pijesak. Suncobrani i ležaljke su besplatni.

 • Sport i zabava

  Otvoreni bazen, dječiji bazen, jedan vodeni tobogan, stoni tenis, odbojka na plaži. Dodatno se plaćaju: tursko kupatilo, sauna, masaže, bilijar i sportovi na vodi.

 • Napomena

  Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije