Kirman Arycanda De Luxe

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Kirman Arycanda De Luxe
 • 44 slika
 • Aqua Park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

KIRMAN ARYCANDA DE LUXE 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Karaburun, 27km od grada Side, 33km od Alanje, 100km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke, peškiri i madraci se ne naplaćuju . Položaj : Hotel je smješten u regiji Karaburun, 27km od grada Side, 33km od Alanje, 100km od aerodroma Antalija. Smješ

O Kirman Arycanda De Luxe

KIRMAN ARYCANDA DE LUXE 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Karaburun, 27km od grada Side, 33km od Alanje, 100km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke, peškiri i madraci se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Karaburun, 27km od grada Side, 33km od Alanje, 100km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 360 raspoređenih u zgrade od četiri sprata. Standardne sobe (29m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.3+1pax), Porodične sobe (39m2, dvije spavaće sa vratima između, jedno kupatilo, max.4+1pax) i 5 soba za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo kada/tuš, fen, klimu (radi u određeno vrijeme, zavisi od vremenskih uslova), telefon, mini bar (voda i sokovi se nadopunjavaju svaki dan), sef (naplaćuje se), satelitsku LCD TV i muzičke kanale, Wi-Fi (low speed), balkon. Sobe imaju pogled kopno ili more.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – od 10.00 do 02.00h, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užina u restoranu na plaži, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, domaća alkoholan i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka. U cijenu nije uključeno – specijalna uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, nargila, pića u Point baru od 02.00 do 08.00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran (otvoreni i zatvoreni), A'la Carte restorani – Mediterranean, Kebab House (Turska kuhinja), Azijski restoran i Meksički restoran, barovi oko hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet i PC igrice, rent a car. Wi-Fi (128KB) je besplatan u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke, peškiri i madraci se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni (ljeti zatvoren) bazeni za odrasle i djecu, tobogani, Tursko kupatilo, fitnes centar, Jakuzzi, teniski tereni, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – sauna, masaža, teniski tereni sa rasvjetom, sportovi na vodi, bilijar.
Zabavni program tokom dana, uveče show program. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije igralište.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.kirmanhotels.com.trLokacije