Kleopatra Atlas Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Kleopatra Atlas Hotel
  • 32 slika
  • Centar grada
  • Samo za odrasle
  • Otvoreni bazen
  • Fitnes

KLEOPATRA ATLAS HOTEL 4*- ALANYA - Hotel se nalazi u centru Alanye. Nudi All Inclusive uslugu. Gosti koriste privatnu plažu (plaža je 3 km od hotela, zajedno sa gostima Blue Star hotela). Položaj : Hotel je lociran u centru Alanye, 118 km od aerodroma Antalya, 100m od Kleopatra plaže. Hotelska plaža je 3 km udaljena od hotela, hotel dijeli plažu sa Blue Star hotelom. Smještaj : Ukupan broj soba 12

O Kleopatra Atlas Hotel

KLEOPATRA ATLAS HOTEL 4*- ALANYA - Hotel se nalazi u centru Alanye. Nudi All Inclusive uslugu. Gosti koriste privatnu plažu (plaža je 3 km od hotela, zajedno sa gostima Blue Star hotela).
 
Položaj
Hotel je lociran u centru Alanye, 118 km od aerodroma Antalya, 100m od Kleopatra plaže. Hotelska plaža je 3 km udaljena od hotela, hotel dijeli plažu sa Blue Star hotelom.
 
Smještaj
Ukupan broj soba 124 u dva bloka. Standard sobe ( jedna spavaća soba, kupatilo, max 3 pax). Sve sobe imaju privatno kupatilo sa tuš kabinom i fenom, zajednička klima, mini bar ( dopuna vode svakodnevno), sef (uz doplatu), satelitska TV sa muzičkim kanalima, balkon.
 
Usluga
All inclusive- švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack, kolači i čaj u određeno vrijeme, večera i ponoćna supa. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 00:00, bar na plaži ( Blue Star beach bar) od 10:00 -17:30h sa fast foodom, bezalkoholnim pićem i pivom. Nije uključeno: uvozna pića i pića koja nisu na meni listi, svježe cijeđeni sokovi, flaširana pića, turska kafa, sva hrana i piće iza 24.00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran, bar na bazenu. Doktor na zahtjev, vešeraj, telefon, fax, internet, rent a car se dodatno naplaćuju. WI-FI besplatan u lobiju hotela.
 
Plaža: 
Gosti koriste privatnu plažu (plaža je 3 km od hotela, zajedno sa gostima Blue Star hotela), ležaljke i suncobrani se dodatno naplaćuju. Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni. Šatl bus do plaže  je besplatan četiri puta dnevno.
 
Sport i zabava
Vanjski bazen, fitnes, odbojka na plaži. Vodeni sportovi, tursko kupatilo, sauna, masaža se dodatno naplaćuju.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.kleopatraatlashotel.com


Lokacije