Kleopatra Micador

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Kleopatra Micador
  • 33 slika
  • Pješčana plaža
  • Blizu plaže
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen
  • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj

KLEOPATRA MICADOR HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Plaža je udaljena 200m od hotela, pijesak. Položaj : Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 85. Standardne sobe (24m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem i fen, split klimu, telefo

O Kleopatra Micador

KLEOPATRA MICADOR HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Plaža je udaljena 200m od hotela, pijesak.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 85. Standardne sobe (24m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem i fen, split klimu, telefon, mini bar (naplaćuje se), sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, laminat, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, popodnevna kafa i kolač, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 22.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, sladoled, sva hrana i piće nakon 22.00h, sva hrana i piće na plaži.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar pored bazena, snack bar. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, telefon, fax, internet, rent a car, trgovine. Wi-Fi se naplaćuje.
 
Plaža: 
Plaža je udaljena 200m od hotela, pijesak, suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Pored bazena suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Između hotela i plaže je cesta.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu. Posebno se naplaćuje – fitnes room, Tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi na plaži.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.micadorhotel.com


Lokacije