Kleopatra Ramira Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Kleopatra Ramira Hotel
 • 30 slika
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes

Kleopatra Ramira 4* hotel: Hotel Kleopatra Ramira 4* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 125km od aerodroma u Antaliji. Smještaj: Hotel Kleopatra Ramira 4* raspolaže sa 143 smještajne jedinice raspoređene u 3 bloka. Standardne sobe (15-20m 2 , spavaća soba, kupatilo, max 3 osobe), Economy sobe (15-17m 2 , spavaća soba, kupatilo, sa francuskim balkonom, max 2 osobe), Large sobe (22-30m 2 , veća s

O Kleopatra Ramira Hotel

Kleopatra Ramira 4* hotel:

Hotel Kleopatra Ramira 4* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 125km od aerodroma u Antaliji.

Smještaj:

Hotel Kleopatra Ramira 4* raspolaže sa 143 smještajne jedinice raspoređene u 3 bloka.

 • Standardne sobe (15-20m2, spavaća soba, kupatilo, max 3 osobe),
 • Economy sobe (15-17m2, spavaća soba, kupatilo, sa francuskim balkonom, max 2 osobe),
 • Large sobe (22-30m2, veća spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Family soba (24-32m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima, mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), sef – uz doplatu, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h.

All inclusive koncept hotela Kleopatra Ramira 4* ne uključuje: uvozna pića i pića koja se ne nalaze na meniju, svježi voćni sokovi, flaširana pića, tursku kafu, sva pića poslije 24:00h, hranu i pića u baru na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar na bazenu, bar na plaži – uz doplatu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Ramira 4*: usluge ljekara, usluge pranja veša, telefon, fax, internet, rent a car.

Wi-Fi u javnim prostorijama i sobama je besplatan.

Plaža:

Gosti koriste privatnu hotelsku plažu na Kleopatrinoj plaži, koja je udaljena 800m od hotela Kleopatra Ramira 4*. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu su besplatni pri dolasku, ali se svaka zamena naplaćuje.

Postoji i besplatan šatl prevoz do plaže.

Sport i zabava:

Dva otvorena bazena za djecu i odrasle, tobogan, fitness, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, večernji zabavni programi tri puta sedmično, mini klub za decu od 6 do 12 godina, dječije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Ramira 4*: sportovi na vodi, masaža, piling.

Napomena: 

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid-19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.ramirahotels.comLokacije