LABRANDA Alantur

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • LABRANDA Alantur
  • 37 slika
  • Za djecu
  • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj

LABRANDA ALANTUR RESORT 5* - KESTEL - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Kestel, 6km od centra Alanje i 140km od aerodroma. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje pjeskovito-šljunkovitu plažu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Položaj : Hotel je lociran u Kestel regiji, 6km od centra Alanye i 140km od aerodroma Antalya. Smještaj : Ukupno 350 soba u glavnoj zgradi i bungalovima. Bungalow standar

O LABRANDA Alantur

LABRANDA ALANTUR RESORT 5* - KESTEL - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Kestel, 6km od centra Alanje i 140km od aerodroma. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje pjeskovito-šljunkovitu plažu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima.
 
Položaj:
Hotel je lociran u Kestel regiji, 6km od centra Alanye i 140km od aerodroma Antalya.
 
Smještaj:
Ukupno 350 soba u glavnoj zgradi i bungalovima. Bungalow standard sobe (28m2, spavaća soba sa francuskim krevetom+ krevet na razvlačenje, kupatilo, maksimalno 2+2 pax.), Bungalow soba sa krevetima na sprat ( 28m2, spavaća soba sa francuskim krevetom + krevet na sprat 90x 190, kupatilo, maksimalno 2+2 pax.), superior soba ( 34m2, u glavnoj zgradi, spavaća soba sa francuskim krevetom+ krevet na razvlačenje, kupatilo, maksimalno 2+1 pax), superior porodična soba ( 36m2, smještene u glavnoj zgradi, spavaća soba sa francuskim krevetom + krevet na razvlačenje, kupatilo, maksimalno 2+2 pax.), bungalow porodične sobe ( 2 spavaće sobe razdvojene vratima, 56m2, maksimalno 3+ 2chd), bungalow auite sobe (56m2, u bungalovima, spavaća soba i dnevna soba povezane vratima, kupatilo, maksimalno 2+3 chd). Sve sobe su sa kupatilom, tuš kabinom, kadom, fenom, centralnom klimom, telefonom, mini bar (samo voda), set za čaj i kafu, sef, satelitska TV sa muzičkim kanalima, pločice na podu balkon ili terasa.
 
Usluga:
All inclusive- švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni snack, kafe u određeno vrijeme, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, od 10:00 do 24:00h. Snack restoran na plaži. Nije uključeno: uvozna pića, specijalna vina, svježe cijeđeni sokovi, sladoled, A'la Carte restorani- sa rezervacijom uz doplatu, pića u Coco baru, sva posluženja iza 24:00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A'la Carte restorani- Italijanski, Riblji restoran, restoran na plaži, bar na bazenu, lobby bar. Doktor, vešeraj, hemijska čistionica, telefon, fax, internet, frizer, shopping, rent a car uz doplatu. WI-FI internet u Lobby zoni i u sobama je besplatan.
 
Plaža:
Hotelska privatna plaža, pjesak i šljunak, ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu i bazen su uz depozit.
 
Sport i zabava:
Vanjski i unutrašnji bazeni za odrasle i djecu, vodeni tobogani, fitness centar, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, odbojka, košarka, mini golf, tursko kupatilo, sauna, parna kupka. Uz doplatu: vodeni sportovi, masaže, SPA i Wellness centar, bilijar, rasvjeta i oprema za teniske terene. Zabavni program sa profesionalnim timom u toku dana na bazenuima i na plaži, takmičenja za odrasle i djecu, specijalni show program u večernjim satima. Mini club za djecu od 04-12 godina, dječije igralište, mini Disco u večernjim satima.
Renoviran: 2012
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.labranda.com


Lokacije