Larissa Holiday Beach

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Larissa Holiday Beach
 • 30 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

LARISSA HOLIDAY BEACH CLUB 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 15km od centra Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska šljunkovita plaža, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Konakli, 15km od centra Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 250 raspoređenih u dvospratnim i trospratni

O Larissa Holiday Beach

LARISSA HOLIDAY BEACH CLUB 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 15km od centra Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska šljunkovita plaža, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Konakli, 15km od centra Alanje, 110km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 250 raspoređenih u dvospratnim i trospratnim vilama. Standardne sobe (24m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (48m2, spavaća sa Francuskim krevetom, druga spavaća sa krevetom na sprat ili dva single kreveta sa vratima između, jedno kupatilo, max.3+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, mini bar (prazan), sef (naplaćuje se), telefon, keramički pod, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni čaj, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 22.00h. U cijenu nije uključeno – sva uvozna pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, sladoled, Turska kafa, sva hrana i piće nakon 22.00h, pića u disku.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, lobi bar, bar pored bazena. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, sef na recepciji, telefon, fax, internet i PC igrice. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska šljunkovita plaža, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogan, Tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža, bilijar.
Zabavni program tokom dana i uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije iralište, Mini disko.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.larissahotels.com


Lokacije