MC Mahberi Beach

  • MC Mahberi Beach
  • 22 slika

MC MAHBERI BEACCH HOTEL 4* - KONAKLI - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Konakli, 12km od Alanje i 110km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje šljunkovito-pjeskovitu plažu sa besplatnim suncobranima i ležaljkama. Položaj : Hotel je lociran u Konakyi regiji, 12km od Alanye i 110km od aerodroma Antalya. Smještaj : Ukupno 320 soba. Standard sobe (26-28m2, spavaća soba, kupatilo,

O MC Mahberi Beach

MC MAHBERI BEACCH HOTEL 4* - KONAKLI - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Konakli, 12km od Alanje i 110km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje šljunkovito-pjeskovitu plažu sa besplatnim suncobranima i ležaljkama.
 
Položaj:
Hotel je lociran u Konakyi regiji, 12km od Alanye i 110km od aerodroma Antalya.
 
Smještaj:
Ukupno 320 soba. Standard sobe (26-28m2, spavaća soba, kupatilo, maksimalno 2+2 pax.), porodične sobe (36-40m2, sa jednom ili dvije spavaće sobe, sa pregradom između ili vratima, maksimalno 4 pax), dvije soba za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su sa kupatilom, tuš kabinom, fenom, centralnom klimom- u zavisnosti od vremenskih uvjeta, telefon, sef (uz doplatu), mini bar( uz doplatu), itison na podu, satelitska TV sa muzičkim kanalima, balkon.
 
Usluga:
All inclusive- švedski sto za doručak, ručak i večeru, popodnevni čaj, kasni noćni snack. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, hladna i topla pića od 10:00 do 23:00h. Nije uključeno:  Sva hrana i piće nakon 23:00h, uvozna pića, flaširana pića, svježe cijeđeni sokovi, mini bar, turska kafa, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, bar u lobbiju, bar na plaži, bar pored bazena. Doktor, frizer, telefon i fax, kompjuterske igre, internet, shopping centar, rent a car uz doplatu. WI-FI internet konekcija do 300MB je besplatna, u sobama iu zajedničkom prostoru hotela.
 
Plaža:
Hotelska privatna plaža- pjesak i šljunak, ležaljke, suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu uz depozit i zamjena je uz doplatu.
 
Sport i zabava:
Vanjski i unutrašnji bazeni za odrasle i djecu, vodeni tobogani, fitness centar, tursko kupatilo sa saunom, košarka, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži. Uz doplatu, vodeni sportovi, rasvjeta i oprema za tenis, takmičenja na bazenu, show program u večernjim satima. Mini club za djecu od 04 do 12 godina, igralište, mini discou večernjim satima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.mcgrouphotels.com


Lokacije