Meridia Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Meridia Beach Hotel
 • 31 slika
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

MERIDIA BEACH HOTEL 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 30km od Alanje, 100km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit. Položaj : Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 30km od Alanje, 100km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 330 u glavnoj zgradi i vilama. Standardne s

O Meridia Beach Hotel

MERIDIA BEACH HOTEL 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 30km od Alanje, 100km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 30km od Alanje, 100km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 330 u glavnoj zgradi i vilama. Standardne sobe (24m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax, neke sobe imaju krevet na sprat i mogu primiti 2+2pax), Club porodične sobe 1 (dvije spavaće, jedna sa Francuskim krevetom, druga sa krevetom na sprat, jedno kupatilo, max.4pax), Club Prodične sobe 2 (tri spavaće sobe, jedna sa Francuskim krevetom, druga sa dva single kreveta i treća sa krevetom na sprat, max.6pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem i fen, klimu, telefon, mini bar (voda i sokovi po dolasku, kasnije samo voda), sef, laminat, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užina, večera, kasna večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u određeno vrijeme, Beach bar od 10.00 do 17.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića koja nisu na meniju, premium pića i specijalna vina, svježi voćni sokovi, Turska kafa, flaširana pića, sladoled u pakovanju, room service, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Turska kuhinja, Riblji restoran, bar u lobiju, snack bar pored bazena, bar na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor, babysittign, vešeraj, telefon, fax, frizer, šoping centar. Wi-Fi se ne naplaćuje u lobiju.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogan, Tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – masaža, tretmani u Beauty salonu, bilijar, sportovi na vodi.
Zabavni program tokom dana, takmičenja i uveče show program. Mini klub za djecu sa dnevnim i večernjim programom.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.meridiabeach.com.tr

 


Lokacije