Meryan Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Meryan Hotel
 • 13 slika

MERYAN HOTEL Hotel se nalazi u Okurcalar regiji, 35km od Alanje i 100km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak, sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima. Renoviran 2019/2020. godine. Položaj Hotel je smješten u Okurcalar regiji, 35km od Alanje i 100km od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba - 365. Sve sobe su u glavnoj

O Meryan Hotel

MERYAN HOTEL Hotel se nalazi u Okurcalar regiji, 35km od Alanje i 100km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak, sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima. Renoviran 2019/2020. godine.

 • Položaj

  Hotel je smješten u Okurcalar regiji, 35km od Alanje i 100km od aerodroma Antalija.

 • Smještaj

  Ukupan broj soba - 365. Sve sobe su u glavnoj zgradi, standard sobe (20-24m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom + single krevet, kupatilo, maksimalno 2+1 pax), porodične sobe (40m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, maksimalno 4pax) i tri sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, fen, centralna klima (koja radi zavisno od vremenskih uslova), telefon, minibar (voda, bezalkoholna pića, pivo se dopunjavaju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), satelitska TV sa muzičkim programima, keramički pod, balkon.

 • Usluga

  Ultra All Inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, snack bar, kafa, čaj, kolači u popodnevnim satima, večera, ponoćni snack, sladoled u određeno vrijeme, kutak za bebe, dječiji kutak u glavnom restoranu. Sva lokalna i određena uvozna bezalkoholna i alkoholna pića, bar na plaži od 10:00 do 18:00h sa bezalkoholnim pićem i pivom. Dodatno se plaćaju: uvozna pića koja nisu na menu listi, premium pića i specijalna vina, svježe cijeđeni sokovi i pakovani sladoled, sva flaširana pića, nargila, posluga u sobu.

 • Sadržaj

  Otvoreni i zatvoreni restorani sa švedskim stolom, barovi oko hotelskog kompleksa, disko klub. Dodatno se plaćaju: doktor, usluga čuvanja djece, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet i PC igre, rent a car, shopping centar. Wi-Fi internet se posebno doplaćuje.

 • Plaža

  Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni (zamjena peškira je uz doplatu).

 • Sport i zabava

  Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitness, stoni tenis, mini košarka, odbojka na plaži. Dodatno se plaćaju: SPA centar, masaže, vodeni sportovi, bilijar i PC igre. Zabavni program u toku dana i u večernjim satima. Mini club za djecu od 4 do 12 godina, igralište, mini disko u večernjim satima.

 • Napomena

  Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije