Mesut Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Mesut Hotel
  • 39 slika

MESUT HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Obakoy, 2km od centra Alane, 132km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, 50m od hotela. Položaj : Hotel je smješten u regiji Obakoy, 2km od centra Alane, 132km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 130 raspoređenih u dva bloka. Standardne sobe (20-30m2, spavaća, kupatil

O Mesut Hotel

MESUT HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Obakoy, 2km od centra Alane, 132km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, 50m od hotela.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Obakoy, 2km od centra Alane, 132km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 130 raspoređenih u dva bloka. Standardne sobe (20-30m2, spavaća, kupatilo, max.2+2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, sef (naplaćuje se), mini bar (prazan), laminat, satelitsku Tv i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, kasna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, flaširana pića, sladoled, Turska kafa, svježi voćni sokovi, hrana i piće u Beach baru.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, service bar i poolbar. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj. Wi-Fi se ne naplaćuje u lobiju ipored bazena.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, 50m od hotela preko ceste, suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Peškiri nisu dostupni. Suncobrani i ležaljke pored bazena se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogan, Tursko kupatilo, fitnes room. Posebno se naplaćuje – sauna, masaža, sportovi na vodi.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.alanyamesuthotel.com


Lokacije