Monart City Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Monart City Hotel
 • 21 slika
 • Pješčana plaža
 • Blizu plaže
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj

MONART CITY HOTEL HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 125km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Gosti koriste privatnu plažu (na Keykubat plaži), 30m od hotela, pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u centru Alanje, 125km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 181 u glavnoj zgradi koja se sastoji od tri blok

O Monart City Hotel

MONART CITY HOTEL HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 125km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Gosti koriste privatnu plažu (na Keykubat plaži), 30m od hotela, pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Alanje, 125km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 181 u glavnoj zgradi koja se sastoji od tri bloka. Standardne sobe (20m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Deluxe sobe (20m2, spavaća soba, kupatilo, pogled more, bade mantili, set za čaj i kafu, sef besplatan, mini bar sa vodom, mineralnom vodom i sokovima po dolasku, masaža 20minuta). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i fenom, split klimu, mini bar (voda po dolasku), sef (naplaćuje se), satelitska TV i muzički kanali, Wi-Fi i balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač, večera, ponoćna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, A'la Carte restoran sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka, bar na plaži (pivo, vino i sokovi) od 10.00 do 18.00h, sladoled u određeno vrijeme. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, specijalna vina i kokteli, svježi voćni sokovi, room service. (Ukoliko je u hotelu manje od 25 gostiju, kreira se meni.)
 
Sadržaj
Glavni restoran, A'la Carte restoran sa Turskom kuhinjom, slastičarna, snack bar pored bazena i na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, vešeraj, telefon, fax, internet cafe, rent a car. Wi-Fi je besplatan u svim dijelovima hotela, sobama i na plaži.
 
Plaža: 
Gosti koriste privatnu plažu (na Keykubat plaži), 30m od hotela, pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju (između hotela i plaže je cesta), peškiri uz depozit.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogan, fitnes centar, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – Tursko kupatilo, sauna, masaža, sportovi na vodi.
Soft animacijski program nekoliko dana sedmično.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.monarthotels.comLokacije