My Home Resort

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • My Home Resort
  • 34 slika
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
  • Pješčano-šljunkovita plaža
  • Fitnes & SPA

MY HOME RESORT 5* - ALANYA - Hotel je smješten u Incekumu, regija Avsalar, 22km od Alanje, 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 250m od hotela, pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit. Položaj : Hotel je smješten u Incekumu, regija Avsalar, 22km od Alanje, 90km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 575

O My Home Resort

MY HOME RESORT 5* - ALANYA - Hotel je smješten u Incekumu, regija Avsalar, 22km od Alanje, 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 250m od hotela, pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit.
 
Položaj
Hotel je smješten u Incekumu, regija Avsalar, 22km od Alanje, 90km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 575 raspoređenih u tri bloka. Standardne sobe (25m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (45m2, spavaća sa Francuskim krevetom, dnevna soba sa dva single kreveta sa vratima između, jedno kupatilo, max.4+1pax) i 4 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (sokovi i voda po dolasku, kasnije samo voda), sef (naplaćuje se), satelitsku LCD TV i muzičke kanale, laminat, balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, užina, ručak, kafa i kolači popodne, večera, kasna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed, snack restoran i bar na plaži (sokovi i pivo) od 10.00 do 18.00h. u cijenu nije uključeno – uvozna pića, sva pića nakon 24.00hm flaširana pića, pića u disku, svježi voćni sokovi, Turska kafam sladoled.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restoran, bar u lobiju, bar pored bazena. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, frizer, šoping centar, rent a car, telefon, fax, internet i PC igrice. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena 250m od hotela, pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit. Do plaže postoji podzemni prolaz.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – masaža, Beauty centar & SPA, sportovi na vodi, game room.
Zabavni program tokom dana i uveče, mini klub za djecu od 4 do 11 godina, dječije igralište, mini disko uveče.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.myhomehotels.com

 


Lokacije