Oba Star Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Oba Star Hotel
 • 33 slika
 • Blizu centra grada
 • Kvalitet i cjena
 • Pješčana plaža
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA

OBA STAR HOTEL & SPA 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Obagol, 2km od centra Alanje, 125km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 50m od hotela, pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju . Položaj : Hotel je smješten u regiji Obagol, 2km od centra Alanje, 125km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 213 raspoređenih

O Oba Star Hotel

OBA STAR HOTEL & SPA 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Obagol, 2km od centra Alanje, 125km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 50m od hotela, pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Obagol, 2km od centra Alanje, 125km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 213 raspoređenih u četiri bloka. Standardne sobe (22m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe sa Francuskim balkonom (20m2, spavaća sa Francuskim krevetom, jedno kupatilo, Francuski balkon, max.2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (voda i sokovi po dolasku), sef, satelitsku TV i muzičke kanale, Wi-Fi, balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak. Ručak, popodnevni kolač i kafa, večera, ponoćna užina, sva lokalna i neka standardna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 10.00 do 18.00h sa užinom, sokovima i pivom. U cijenu nije uključeno – uvozna pića koja nisu na meniju, svježi voćni sokovi, pakovani sladoled, Turska kafa, specijalna vina i kokteli, A'la Carte meni u baru na plaži.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, snack bar i bar na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, telefon, fax, rent a car, trgovine. Wi-Fi u lobiju i sobama se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena 50m od hotela, pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Između hotela i plaže je tunel.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani samo za djecu u dječijem bazenu, fitness room, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – masaža, Wellness, sportovi na vodi na plaži.
Soft animacijski program tokom dana i uveče, mini klub za djecu od 4 do 12 godina, igralište, različit program tokom dana i mini disko uveče.
Renoviran: 2018
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.obastarhotel.com


Lokacije