Ramira Joy Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Ramira Joy Hotel
  • 41 slika
  • Pješčana plaža
  • Centar grada
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Fitnes

RAMIRA JOY HOTEL HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 125km od aerodroma. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Gosti koriste privatnu hotelsku plažu (na Kleopatra plaži) udaljenu 500m od hotela, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u centru Alanje, 125km od aerodroma. Smještaj : Ukupan broj soba – 88 u glavnoj zgradi. Standardne sobe (15-19m2, spavaća, k

O Ramira Joy Hotel

RAMIRA JOY HOTEL HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 125km od aerodroma. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Gosti koriste privatnu hotelsku plažu (na Kleopatra plaži) udaljenu 500m od hotela, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Alanje, 125km od aerodroma.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 88 u glavnoj zgradi. Standardne sobe (15-19m2, spavaća, kupatilo, max.2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, mini bar (samo voda svaki dan), sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači i čaj, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića  i pića koja nisu na meniju, svježi voćni sokovi, flaširana pića, Turska kafa, sva pića nakon 24.00h, hrana i piće u Beach baru.
 
Sadržaj
Glavni restoran, bar pored bazena, beach bar (naplaćuje se). Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, telefon, fax, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje u sobama i određenim dijelovima hotela.
 
Plaža: 
Gosti koriste privatnu hotelsku plažu (na Kleopatra plaži) udaljenu 500m od hotela, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri su besplatni prvi put, svako mijenjanje se naplaćuje.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, fitnes room, Tursko kupatilo, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, sauna, masaža.
Zabavni program uveče dva-tri puta sedmično.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.ramirahotels.com

 


Lokacije