Remi Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Remi Hotel
  • 19 slika
  • Naša preporuka
  • Pješčana plaža
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen

REMI HOTEL 4* - ALANYA - Hotel se nalazi u centru Alanye. Nudi All inclusive uslugu. Plaža je 150m od hotela, pješčana sa ležaljkama. Položaj : Hotel je lociran u centru Alanye, 118km od aerodroma Antalya. Smještaj : Ukupno 82 sobe. Standard sobe (spavaća soba, kupatilo, maximalno 2+1 pax) Sve sobe su sa privatnim kupatilom sa tušem, fenom, split klima, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz dopl

O Remi Hotel

REMI HOTEL 4* - ALANYA- Hotel se nalazi u centru Alanye. Nudi All inclusive uslugu. Plaža je 150m od hotela, pješčana sa ležaljkama.
 
Položaj
Hotel je lociran u centru Alanye, 118km od aerodroma Antalya.
 
Smještaj
Ukupno 82 sobe. Standard sobe (spavaća soba, kupatilo, maximalno 2+1 pax)
Sve sobe su sa privatnim kupatilom sa tušem, fenom, split klima, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), satelitska TV sa muzičkim kanalima, pločice na podu i balkonu.
 
Usluga
All inclusive- švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00h. Nije uključeno: uvozna pića, svježe cijeđeni sokovi, turska kafa, sladoled, sva hrana i piće na plaži. WI-FI internet konekcija se dodatno naplaćuje.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, lobby bar, bar na bazenu. Doktor, telefon, fax, internet, rent a car usluge se dodatno naplaćuju. WI-FI internet konekcija u hotelu je besplatna.
 
Plaža: 
Plaža je 150m od hotela, pješčana sa ležaljkama.Suncobrani i peškiri za plažu se dodatno plaćaju.
 
Sport i zabava
Vanjski bazen za odrasle i djecu, stoni tenis, odbojka. Uz doplatu: vodeni sportovi, tursko kupatilo, masaže, sauna.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.remi.com.tr


Lokacije