Remi Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Remi Hotel
  • 19 slika
  • Naša preporuka
  • Pješčana plaža
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen

REMI HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 118km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Plaža je udaljena 150m od hotela, suncobrani, ležaljke i peškiri se naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u centru Alanje, 118km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 82. Standardne sobe (spavaća, kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, spl

O Remi Hotel

REMI HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 118km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Plaža je udaljena 150m od hotela, suncobrani, ležaljke i peškiri se naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Alanje, 118km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 82. Standardne sobe (spavaća, kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (naplaćuje se), sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, keramički pod i balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač i kafa, večera, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (rakija, votka, gin, pivo, vino) od 10.00 do 23.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, Turska kafa, sladoled, sva hrana i piće nakon 23.00h, sva hrana i piće na plaži.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju i pored bazena. Posebno se naplaćuje – doktor, telefon, fax, internet, rent a car. Wi-Fi je besplatan u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Plaža je udaljena 150m od hotela, suncobrani, ležaljke i peškiri se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, ulaz u Tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža, sauna.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.remi.com.tr


Lokacije