Sealine Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Sealine Hotel
  • 30 slika
  • WiFi besplatan na javnim mjestima
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen
  • Šljunkovita plaža

SEALINE HOTEL 3* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Gosti koriste javnu plažu daljenu 300m od hotela, šljunak, suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj suit soba – 114 raspoređenih u dvije glavne zgrade. Suit sobe (30-35m2, spavaća i d

O Sealine Hotel

SEALINE HOTEL 3* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Gosti koriste javnu plažu daljenu 300m od hotela, šljunak, suncobrani i ležaljke se naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj suit soba – 114 raspoređenih u dvije glavne zgrade. Suit sobe (30-35m2, spavaća i dnevna soba sa krevetom na rasklapanje, kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i fen, split klimu, mini bar (voda i sokovi po dolasku), sef (naplaćuje se), satelitska TV i muzički kanali, laminat, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – Švedski sto za doručak, ručak, večera, ponoćna supa, popodnevni kolači, čaj i kafa, standardna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, sladoled, Turska kafa, sva hrana i piće nakon 23.00h, sva hrana i piće na plaži.
 
Sadržaj
Glavni restoran i bar pored bazena. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, vešeraj, telefon, fax i rent a car. Wi-Fi je besplatan u lobiju i pored bazena.
 
Plaža: 
Gosti koriste javnu plažu daljenu 300m od hotela, šljunak, suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Suncobrani i ležaljke pored bazena se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogan, stoni tenis. Svi sportovi na vodi se naplaćuju.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sealinehotel.com


Lokacije