Sirius Deluxe

  • Sirius Deluxe
  • 40 slika

SIRIUS DELUXE HOTEL Hotel se nalazi u regiji Konakli. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak. Položaj Hotel se nalazi u regiji Turkler, 20km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba – 250. Standardne sobe (32m2, spavaća sa francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralnu

O Sirius Deluxe

SIRIUS DELUXE HOTEL Hotel se nalazi u regiji Konakli. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak.

  • Položaj

    Hotel se nalazi u regiji Turkler, 20km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija.

  • Smještaj

    Ukupan broj soba – 250. Standardne sobe (32m2, spavaća sa francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralnu ili split klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, minibar (sokovi, voda i mineralna voda po dolasku, kasnije samo voda), sef, laminat, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon. Wi-Fi internet je besplatan u sobama.

  • Usluga

    Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užina tokom dana i poslijepodne, večera, kasna užina, rani doručak, sladoled u određeno vrijeme, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka, bar na plaži od 10.00 do 24.00h sa sokovima i pivom. Dodatno se plaćaju: uvozna pića koja nisu na meniju, luksuzna uvozna pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, posluga u sobu, specijalna vina.

  • Sadržaj

    Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, snack bar na plaži, dva A la Care restorana (turski i talijanski), barovi oko hotelskog kompleksa. Dodatno se plaćaju: doktor, vešeraj, usluga čuvanja djece, telefon, fax, internet i PC igrice, šoping centar, rent a car. Wi-Fi je besplatan u cijelom hotelu.

  • Plaža

    Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.

  • Sport i zabava

    Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, dva tobogana, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika. Dodatno se plaćaju: masaža, Wellness & SPA centar, sportovi na vodi, PC igrice. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, show program uveče, specijalni program za djecu u mini klubu za djecu od 4 do 12 godina.

  • Napomena

    Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije