Sirius Deluxe

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Sirius Deluxe
 • 40 slika
 • SPA & Wellness
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Fitnes
 • Na plaži

SIRIUS DELUXE HOTEL 5* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Turkler, 20km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Turkler, 20km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 250. Standardne sobe (32m2, spavaća s

O Sirius Deluxe

SIRIUS DELUXE HOTEL 5* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Turkler, 20km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Turkler, 20km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 250. Standardne sobe (32m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.2+1pax), Large sobe (45m2, max.4pax, velika spavaća soba, Francuski krevet + dva single kreveta, jedno kupatilo, max.2+2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralnu ili split klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (sokovi, voda i mineralna voda po dolasku, kasnije samo voda), sef, laminat, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon. Wi-Fi u sobama se ne naplaćuje.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užina tokom dana i poslijepodne, večera, kasna užina, mini bar u sobama, sladoled u određeno vrijeme, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka, bar na plaži od 10.00 do 24.00h sa sokovima i pivom. U cijenu nije uključeno – uvozna pića koja nisu na meniju, luksuzna uvozna pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, room service, specijalna vina
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, snack bar na plaži, dva A'la Care restorana (Turski i Italijanski), barovi oko hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, babysitting, telefon, fax, internet i PC igrice, šoping centar, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, dva tobogana, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika. Posebno se naplaćuje – masaža, Wellness & SPA centar, sportovi na vodi, PC igrice.
Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, show program uveče, specijalni program za djecu u mini klubu za djecu od 4 do 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.siriusdeluxe.com

 


Lokacije