Sunprime C-Lounge

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Sunprime C-Lounge
  • 49 slika
  • Blizu plaže
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Pješčano-šljunkovita plaža
  • Fitnes

SUNPRIME C - LOUNGE HOTEL 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Obagol, 150km od aerodroma Antalija, 5km od centra Alanje. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 50m od hotela, pijeska i šljunak, tunel do plaže, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Obagol, 150km od aerodroma Antalija, 5km od centra Alanje. Smještaj : Uku

O Sunprime C-Lounge

SUNPRIME C - LOUNGE HOTEL 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Obagol, 150km od aerodroma Antalija, 5km od centra Alanje. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 50m od hotela, pijeska i šljunak, tunel do plaže, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Obagol, 150km od aerodroma Antalija, 5km od centra Alanje.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 164. Standardne sobe (25m2, spavaća sa Francuskim krevetom + sofa, jedno kupatilo, max.3pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (voda svaki dan), kettle, set za čaj i kafu, sef, laminat, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, sladoled u određeno vrijeme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, bar na plažiod 10.00 do 17.30h, A'la Carte restoran sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, Turska kafa, sva hrana i piće nakon 24.00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restoran – Mediteranskakuhinja, bar u lobiju, pored bazena. Posebno se naplaćuje – doktor, šoping centar, rent a car. Wi-Fi (low speed) se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža udaljena 50m od hotela, pijeska i šljunak, tunel do plaže, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni, fitne scentar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – SPA & Beauty centar, masaža, sportovi na vodi.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.c-loungehotel.com


Lokacije