Tac Premier Hotel & Spa

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Tac Premier Hotel & Spa
  • 38 slika
  • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj

TAC PREMIER HOTEL & SPA 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Plaža je udaljena 50m od hotela, pijesak. Položaj : Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 293 raspoređenih u sedam povezanih blokova. Standardne sobe (20-24m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (4

O Tac Premier Hotel & Spa

TAC PREMIER HOTEL & SPA 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Plaža je udaljena 50m od hotela, pijesak.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 293 raspoređenih u sedam povezanih blokova. Standardne sobe (20-24m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (40-44m2, spavaća + dnevna soba sa vratima između, jedno kupatilo, max.4pax) i dvije sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (voda se dopunjava svaki dan), set za čaj i kafu, sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, laminat, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač, kafa, večera, kasna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, sladoled u određeno vrijeme. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, Turska kafa, nargila, sva hrana i piće nakon 24.00h. Sva hrana i piće na plaži se naplaćuje.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju, pored bazena, terrace bar. Posebno se naplaćuje – doktor, telefon, fax, internet, rent a car, trgovine, frizer. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje, u sobama uz doplatu.
 
Plaža: 
Plaža je udaljena 50m od hotela, pijesak (Kleopatra plaza no.12), suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Suncobrani i ležaljke pored bazena se ne naplaćuju. Peškiri uz depozit.
 
Sport i zabava
Otvoreni i mali zatvoreni bazen (zatvoren ljeti) za odrasle i djecu, fitnes room, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, SPA & Wellness centar, masaža, bilijar, druge aktivnosti na plaži.
Renoviran: 2019 / 2020
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.tacpremierhotel.com

 


Lokacije