The Marilis Hill Resort Hotel And Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • The Marilis Hill Resort Hotel And Spa
 • 35 slika
 • SPA & Wellness
 • Aqua Park
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Fitnes

THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 20km od Alanje, 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 900m od hotela,  suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 20km od Alanje, 90km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 138. Standardne sobe (25

O The Marilis Hill Resort Hotel And Spa

THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 20km od Alanje, 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 900m od hotela,  suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 20km od Alanje, 90km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 138. Standardne sobe (25-31m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe (25-38m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet + pomoćni ležaj za drugo dijete, jedno kupatilo, neke sobe su na prizemlju, max.2+2pax), Garden porodične sobe (52m2, dvije spavaće, u jednoj je Francuski krevet + single krevet, u drugoj dva single kreveta, jedno kupatilo, max.5pax), Deluxe Suit (55-72m2, spavaća sa Francuskim krevetom i dijelom za sjedenje, kupatilo sa Jakuzzijem ili kadom, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (voda, mineralna voda, sokovi po dolasku), kettle, set za čaj i kafu, sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, laminat, balkon, Wi-Fi (low speed).
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, snack bar na plaži od 10.00 do 18.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, specijalna vina, svježi voćni sokovi, flaširana pića, pića i Irish pabu, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed, energy pića, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Turski i Riblji, barovi oko hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitter, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet kutak, šoping centar, rent a car. Wi-Fi u lobiju, na plaži i u sobama se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena 900m od hotela,  suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Postoji besplatan shuttle servis do plaže.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni (ljeto ne radi) bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, odbojka, odbojka na plaži, gimnastika. Posebno se naplaćuje – SPA centar, sportovi na vodi, masaža, bilijar i PC igrice.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, show program uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina sa dnevnim i večernjim programom, dječije igralište, mini disko.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.marilishill.com

 


Lokacije