Xoria Deluxe

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Xoria Deluxe
  • 49 slika
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
  • Pješčano-šljunkovita plaža
  • Fitnes

XORIA DELUXE HOTEL 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 15km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Konakli, 15km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 332 raspoređene u dva bloka. Stand

O Xoria Deluxe

XORIA DELUXE HOTEL 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 15km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Konakli, 15km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 332 raspoređene u dva bloka. Standardne sobe (28m2, smještene u oba bloka, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.2+1pax), Large standardne sobe (32m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet + sofa, jedno kupatilo, max.4pax), Duplex sobe (56m2, spavaća sa Francuskim krevetom na gornjem spratu, druga spavaća na prizemlju sa single krevetima, svaki sprat ima kupatilo, max.4pax), Deluxe Suit (57m2, spavaća, dnevna soba sa dijelom za sjedenje, kupatilo sa Jakuzzijem, max.4pax), Suite sobe (50m2, spavaća sa Francuskim krevetom, dio za sjedenje, jedno kupatilo, max.2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, telefon, mini bar (voda i sokovi po dolasku, kasnije samo voda), sef, laminat, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užina, popodne kafa, večera, ponoćna supa, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vrijeme, A'la Carte restorani sa rezervacijom  dva dana prije jednom u toku boravka, restoran i bar na plaži od 10.00 do 17.00h sa sokovima i pivom. U cijenu nije uključeno – premium uvozna pića, uvozna pića koja nisu na meniju, flaširana pića, kokteli, svježi voćni sokovi, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Turski i Mediteranska kuhinja, barovi u lobiju, pored bazena i na plaži. Posebno se naplaćuje – vešeraj, babysitting, trgovine, frizer, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju, postoji prolaz od hotela do plaže.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, dva tobogana, stoni tenis, odbojka na plaži, Tursko kupatilo, sauna. Posebno se naplaćuje – masaža, sportovi na vodi, SPA & beauty centar, bilijar, game room.
Zabavni program tokom dana i show program uveče sa profesionalnim timom. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije igralište, mini disko uveče.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.xoriadeluxe.com

 


Lokacije