Xperia Grand Bali Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Xperia Grand Bali Hotel
  • 20 slika

XPERIA GRAND BALI HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena od 150m od hotela na poznatoj Kleopatra plaži, suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 96. Standardne sobe (22-24m2, spavaća, kupatilo, neke

O Xperia Grand Bali Hotel

XPERIA GRAND BALI HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena od 150m od hotela na poznatoj Kleopatra plaži, suncobrani i ležaljke se naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 96. Standardne sobe (22-24m2, spavaća, kupatilo, neke sobe imaju Francuski balkon, max.3pax), economy sobe (18m2, spavaća, kupatilo, Francuski balkon, max.2pax), Club sobe (32m2, velika soba sa Francuskim krevetom i krevetom na sprat za djecu, jedno kupatilo, max.5pax), Deluxe King suit (40m2, spavaća, spavaća i dnevna soba odvojena vratima, jedno kupatilo, max.5pax) i jedna soba za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo kada/tuš, fen, split klimu, telefon, min ibar (sokovi i voda svaki dan), kettle, set za čaj i kafu, sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, Wi-Fi, balkon ili Francuski balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni čaj i kafa, kasna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, sladoled, svježi voćni sokovi, kokteli, A'la Carte restoran, room service, sva hrana i piće na plaži.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani sa fiksnim menijem iz različitih međunarodnih kuhinja, bar u lobiju, pored bazena. Posebno se naplaćuje – dotkor, vešeraj, telefon, fax, internet, frizer, rent a car. Wi-Fi u sobama i određenim dijelovima hotela se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena od 150m od hotela na poznatoj Kleopatra plaži, suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Pored bazena se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni (ljeti ne radi) bazeni za odrasle sa dijelom za djecu, Tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, sauna, masaža.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.xperia.com.tr


Lokacije