Falcon Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Antalya - Centar
 • Falcon Hotel
 • 41 slika
 • Blizu centra grada
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

FALCON HOTEL 4* - ANTALIJA - Hotel se nalazi u Antaliji, 5km od centra grada i 17km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje plažu kamenje i platforma sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i preškirima. Položaj : Hotel se nalazi u Antaliji, 5km udaljen od centra grada i 17km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 230 soba smještenih u nekoliko blokova. Standard sobe

O Falcon Hotel

FALCON HOTEL 4* - ANTALIJA - Hotel se nalazi u Antaliji, 5km od centra grada i 17km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje plažu kamenje i platforma sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i preškirima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Antaliji, 5km udaljen od centra grada i 17km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 230 soba smještenih u nekoliko blokova. Standard sobe (18-20m², spavaća soba, kupatilo, sa pogledom na more ili na kopno, max.2+1pax), Superior sobe (30 - 35m², velika spavaća soba sa dijelom za sjedenje, pogled na more, kupatilo, max.2+1pax), dvije sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Sve sobe imaju balkon ili francuski balkon, pogled na more ili na kopno, zasebno kupatilo sa tuš kabinom, fen, VFR klima, direktna telefonska linija, laminat, mini bar (bezalkoholna pića po dolasku, voda, nadopunjuje se svakodnevno), sef, Wi-Fi internet , SAT LCD TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto – doručak, kasni doručak, brza hrana u snack restoranu, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera i kasna užina. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 – 24:00h, bar na plaži od 10:00 – 17:00h, A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i samo jednom u toku boravka. Koncept ne uključuje: sva uvozna pića, svježi voćni sokovi, sladoled, turska kafa, sva pića u Vitamin i disko baru, sva flaširana pića, nargila, sva pića poslije 23:00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran – Panorama, A `la Carte restorani sa turskom kuhinjom, snack pored bazena, lobi bar, bar na plaži, turska kafa. Dodatno se naplaćuje prema pravilima hotela: doktor, usluga čuvanja djece, usluge vešeraja, internet cafe i PC igre, telefon, fax, Wi-Fi internet je besplatan, šoping centar i rent-a-car. 
 
Plaža: 
Hotelska plaža, kamenje i plaforma, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen sa dijelom za djecu, 2 tobogana, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski teren, mini fudbal, odbojka, stoni tenis su besplatni. Dodatno se naplaćuje: rasvjeta teniskih terena, bilijar, masaža, sportovi na vodi i škola ronjenja. Zabavni program tokom dana i navečer. Mini klub sa igralištem za djecu od 04 – 12 godina.
Nota: Od 01.04. – 31.10.2021. imaju vjenčanja i posebne zabave u hotelu, hotel ne odgovara za glasnu muziku.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.clubhotelfalcon.com.tr


Lokacije