Sealife Family Resort Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Antalya - Centar
 • Sealife Family Resort Hotel
 • 42 slika
 • Blizu centra grada
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL 5* - ALANYA - Hotel se nalazi u Konyaaliti regiji, 4km udaljen od centra Antalije i 20km od aerodroma. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža je preko ceste, ima tunel ispod ceste do plaže, šljunkovita, ležajlke, suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u Konyaaliti regiji, 4km udaljen od centra Antalije i 20km od aerodroma. Smještaj : Hotel

O Sealife Family Resort Hotel

SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL 5* - ALANYA - Hotel se nalazi u Konyaaliti regiji, 4km udaljen od centra Antalije i 20km od aerodroma. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža je preko ceste, ima tunel ispod ceste do plaže, šljunkovita, ležajlke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Konyaaliti regiji, 4km udaljen od centra Antalije i 20km od aerodroma.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 239 soba. Standard sobe (22m², spavaća soba, kupatilo,
max.2+1pax), Family sobe (48m²; dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max.4pax) i 3 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Sve sobe imaju: balkon, zasebno kupatilo sa kadom, tuš, fen, centralna klima koja radi zavisno od vremenskih uslova, direktna telefonska linija, laminat, mini bar (voda, nadopunjuje se svakodnevno), sef (posebno se plaća), SAT TV i muzički kanali.
 
Usluga
All inclusive – koktel dobrodošlice, švedski sto – doručak, ručak, popodnevna užina, večera i kasna užina.  Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 – 24:00h, sladoled u određenom terminu, bar na plaži od 10:00 – 18:00h. Koncept ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, svježi voćni sokovi, room service, pića u Disko klubu, A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i uz nadoplatu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, 2 A `la Carte restorana, barovi, Snack & Pool bar, disko klub. Dodatno se naplaćuje: doktor, vešeraj, usluga čuvanja djece, frizer, rent-a-car, šoping centar, internet kutak i PC igre. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i u sobama.
 
Plaža: 
Hotelska plaža je preko ceste, ima tunel ispod ceste do plaže, šljunkovita, ležajlke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogan, fitness, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, dječije igralište. Dodatno se naplaćuje: masaža, salon ljepote i SPA, teniski tereni, sportovi na vodi, bilijar.
Zabavni program tokom dana, večernji show program. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina.
Renoviran: zima 2019
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sealifehotels.com


Lokacije