Champion Holiday Village

  • Champion Holiday Village
  • 33 slika

CHAMPION HOLIDAY VILLAGE HV1 Beldibi, Kemer Položaj Hotel se nalazi u regiji Beldibi, 13km od centra Kemera i 45 km od Antalijskog aerodroma. Smještaj Ukupan broj soba - 244 sobe koje su raspoređene u dva bloka koja se nalaze u zelenilu. Standard sobe (17- 28m2, jedna spavaća soba sa bračnim krevetom+ dodatni krevet ili krevet na sprat, kupatilo, max.2+2pax), porodične apartmanske sobe (36 - 38m2,

O Champion Holiday Village

CHAMPION HOLIDAY VILLAGE HV1 Beldibi, Kemer

  • Položaj

    Hotel se nalazi u regiji Beldibi, 13km od centra Kemera i 45 km od Antalijskog aerodroma.

  • Smještaj

    Ukupan broj soba - 244 sobe koje su raspoređene u dva bloka koja se nalaze u zelenilu. Standard sobe (17- 28m2, jedna spavaća soba sa bračnim krevetom+ dodatni krevet ili krevet na sprat, kupatilo, max.2+2pax), porodične apartmanske sobe (36 - 38m2, dvije spavaće sobe povezane vratima, kupatilo, max. 2+2pax). Sve sobe su sa balkonom ili terasom, kupatilom sa tuš kabinom, odvojenim klima uređajem, telefonom, mini barom (voda se nadopunjava svaki dan), sef (uz doplatu), pločice na podu, satelitska TV i muzički kanali.

  • Usluga

    All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, večeru, snack u toku dana i u kasnim večernjim satima, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h. Grčki i turski A’la Carte restoran sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka. Nije uključeno: sva uvozna pića, specijalna vina, svježe cijeđeni sokovi, sladoled u originalnom pakovanju, turska kafa, sva pića u Disco clubu, sva flaširana pića i sva pića iza 24:00 h.

  • Sadržaj

    Glavni restoran, A la Carte restorani sa turskom ili grčkom hranom., barovi u sklopu hotelskog kompleksa. Doktor, babysitting, vešeraj, fax, internet café i kompjuterske igre, frizer, shopping center i rent a car su uz doplatu.d. WI – FI internet se doplaćuje.

  • Plaža

    Hotel ima privatnu, šljunkovitu plažu. Korištenje ležaljki, suncobrana i peškira za plažu se ne naplaćuje.

  • Sport i zabava

    Vanjski bazeni za odrasle i djecu, relax bazen za odrasle, vodeni tobogani, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, pikado, odbojka za plažu, teniski tereni. Uz doplatu: vodeni sportovi, osvijetljenje za teniski teren, masaže, SPA centar, bilijar i kompjuterske igre. Zabavni program u toku dana, takmičenja pored bazena i na plaži, show program u večernjim satima. Mini club za djecu od 04 do 12 godina sa specijalnim programom.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.

  • Web stranica hotela

Lokacije