Belkon Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Belek
  • Belkon Hotel
  • 50 slika
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
  • Fitnes

BELKON HOTEL 4* - BELEK - Hotel se nalazi u Beleku, 18km udaljen od aerodroma Antalija i 40km od centra Antalije. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel ima privatnu plažu na javnoj plaži, 1,8km od hotela, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u Beleku, 18km udaljen od aerodroma Antalija i 40km od centra Antalije. Smještaj : Hotel ima ukupno 182 sobe u

O Belkon Hotel

BELKON HOTEL 4* - BELEK - Hotel se nalazi u Beleku, 18km udaljen od aerodroma Antalija i 40km od centra Antalije. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel ima privatnu plažu na javnoj plaži, 1,8km od hotela, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Beleku, 18km udaljen od aerodroma Antalija i 40km od centra Antalije.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 182 sobe u glavnoj zgradi i u Club dijelu. Standard sobe (28m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Family sobe (35m², dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max.4+2pax). Sve sobe imaju: zasebno kupatilo sa tuš kabinom i kadom, fen, split klima, direktna telefonska linija, mini bar (posebno se plaća), sef (posebno se plaća), tepih, SAT TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto – doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači večera, ponoćni bife, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 – 23:00h, snack bar na plaži. Koncept ne uključuje: uvozna pića, svježi voćni sokovi, luksuzna lokalna i uvezena vina, sva flaširana pića, sladoled, turska kafa, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, bar pored bazena, lobi bar. Dodatno se naplaćuje prema pravilima hotela: doktor, usluga čuvanja djece, usluge vešeraja, frizer, telefon, fax, internet kutak i PC igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi internet je besplatan u Lobiju i u javnim dijelovima hotela.
 
Plaža: 
Hotel ima privatnu plažu na javnoj plaži, 1,8km od hotela, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Hotel ima shuttle servis do plaže.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, sauna, soba za fitness, stoni tenis, odbojka na plaži. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, SPA & Beauty centar, masaža, bilijar i PC igre.
Zabavni program tokom dana i navečer. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.belkonhotel.com


Lokacije