Club Prive By Rixos Belek

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Belek
 • Club Prive By Rixos Belek
 • 43 slika
 • Okružen zelenilom
 • Pješčana plaža
 • Teniski teren
 • Luksuzan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

CLUB PRIVE BY RIXOS - BELEK - Hotel se nalazi u Beleku, među borovima uz Sredozemno more, 50km udaljen od Antalije i 40km od aerodroma Antalija. (Pet Friendly koncept) Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Položaj : Hotel se nalazi u Beleku, među borovima uz Sredozemno more, 50km udaljen od Antalije i 40km od aerodroma Antalija. (Pet Friendly koncept) Smještaj : Hotel ima nekoliko vrsta smještaja. Club

O Club Prive By Rixos Belek

CLUB PRIVE BY RIXOS - BELEK - Hotel se nalazi u Beleku, među borovima uz Sredozemno more, 50km udaljen od Antalije i 40km od aerodroma Antalija. (Pet Friendly koncept) Nudi Ultra All Inclusive uslugu.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Beleku, među borovima uz Sredozemno more, 50km udaljen od Antalije i 40km od aerodroma Antalija. (Pet Friendly koncept)
 
Smještaj
Hotel ima nekoliko vrsta smještaja.
Club Villa – 164m², 3 spavaće sobe sa zasebnim kupatilima, fen i potrebne stvari za kupatilo, dnevni boravak, velika terasa i privatni dio za sunčanje, frižider sa bezalkoholnim pićima, zasebna klima, sef, mramorni pod i tepih, kuhinja, u svakoj sobi ima mini bar, SAT TV kanali u svakoj sobi, direktan izlaz na bazen koji se koristi zajedno sa ostalim gostima Club Villa-e.
Villa Privé – 264m², privatno dvorište i bazen, 4 spavaće sobe sa kupatilima, fen i potrebne stvari za kupatilo, dnevni boravak, privatni bazen sa dijelom za sunčanje, mini bar u svim sobama, frižider sa bezalkoholnim pićima, kuhinja, mramorni pod i tepih, zasebne klime, SEF, SAT TV.

Paris Residence – 615m², nudi prostran i ugodan prostor koji čini da se osjećate privilegovano. Villa ima privatni bazen sa dijelom za sunčanje, privatni paviljon na plaži, 4 spavaće sobe sa zasebnim kupatilima/kada, Jacuzzi u kupatilu i tuš, fen i potrebštine za kupatilo, mini bar u sobama, dnevni boravak, frižider sa bezalkoholnim pićima, zasebne klime, sef, mramorni pod i tepih, kamin, privatni otvoreni i zatvoreni bazen (zagrijava se), privatni paviljon u dvorištu i na plaži, privatni dok, TV sa SAT kanalima, DVD kućno kino.
Helen Residence – 613m², 6 spavaćih soba sa kupatilima, privatni otvoreni bazen i zatvoreni stakleni bazen, veliko dvorište, dnevni boravak, kuhinja, mini bar u sobama, frižider sa alkoholnim i bezalkoholnim pićima, mramorni pod i tepih, kamin, masažni krevet, privatni paviljon u dvorištu i na plaži, TV sa SAT kanalima u svim sobama.
Pryamus Residence – privatni dio površine 2000m², 4 spavaće sobe sa zasebnim kupatilima, Jacuzzi, dnevni boravak, trpezarija, soba za poslugu i recepcija, soba za Security, privatni dok sa parkingom (3 vozila), BBQ u dvorištu, kuhinja, frižider sa alkoholnim i bezalkoholnim pićima, kamin, mramorni pod i tepih, privatni SPA centar sa turskim kupatilom, 2 sauna i masažne sobe, privatni otvoreni bazen, privatni paviljon u dvorištu i na plaži, privatni dok.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – Organic Buffet Breakfast u Club House-u ili Geust Villa-i, ručak ili večera u Club House-u ili The Best Lounge-u – A `la Carte Menu je dostupan sa užinom, grill i salate, morska hrana i poslastice, razni kokteli, dobar izbor vina. Jedan Privé Pavilion, povratni transfer aerodrom – hotel – aerodrom (Antalija), korpa sa voćem dnevno, mini bar sa bezalkoholnim pićima, turn down usluga, brzi Wi-Fi internet u Vilama i javnim dijelovima hotela, ogrtači i papuče za kupatilo, peškir, izbor jastuka, batler 24h, ulaz i transfer do tematskog parka The Land of Legends (plivanje sa delfinima, Typhoon Coaster, svi tobogani, ronjenje s maskom, ronjenje, besplatan ulaz na koncerte, jednom sedmično večera u jednom od The Land of Legends A `la Carte restorana). Koncept hotela ne uključuje: mogućnost privatnih događaja, private dining, Holiday Assistance usluga, šoping po izboru gostiju, usluge vešeraja, Babysitting, privatni fitness trener, SPA, masaža u sobama, Chef, rentanje privatnog Jet-a, helikopter i jahte.
 
Sport i zabava
2 teniska terena, Yoga, Pilates, fitness centar, sauna, parno kupatilo, masaža i SPA.
Nota; Gosti Club Prive by Rixos hotela mogu koristiti prostor i sadržaje Rixos Premium-a Hotel Belek u cijelom razdoblju boravka.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.clubprivebyrixos.com


Lokacije