Cornelia De Luxe Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Belek
 • Cornelia De Luxe Resort
 • 65 slika
 • Okružen zelenilom
 • Za djecu
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA
 • Naša preporuka
 • Pješčana plaža
 • Naša preporuka
 • Ekskluzivno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice

CORNELIA DE LUXE RESORT 5* - BELEK - Hotel se nalazi u regiji Belek, 45km udaljen od centra Antalije i 35km od aerodroma.. Nudi Deluxe All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Belek, 45km udaljen od centra Antalije i 35km od aerodroma. Smještaj : Hotel ima ukupno 358 soba u glavnoj zgradi i u Gar

O Cornelia De Luxe Resort

CORNELIA DE LUXE RESORT 5* - BELEK - Hotel se nalazi u regiji Belek, 45km udaljen od centra Antalije i 35km od aerodroma.. Nudi Deluxe All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Belek, 45km udaljen od centra Antalije i 35km od aerodroma.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 358 soba u glavnoj zgradi i u Garden dijelu.
Standard sobe 205 uključuje 22 povezane sobe i 3 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. (dostupne i sobe za nepušače, 35-40m²; max.2+1pax, povezane sobe 22 (36m²; 2 standardne sobe povezane vratima, max.4pax), Family sobe (55m²; 2 spavaće sobe, nemaju vrata između, 2 kupatila, bez balkona, max.4pax). Sve sobe imaju: zasebno kupatilo sa kadom, fen, ogrtači i papuče, centralna klima, direktna telefonska linija, tepih, sef, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića i pivo, obnavlja se svakodnevno), kuhalo, set kafa i čaj, SAT TV i muzički kanali, Wi-Fi internet.
Cornelia Garden sobe: 48 standardnih soba, 35-40m², max.3pax, sve standardne sobe se mogu koristiti  kao i povezane sobe – max 4pax, sve sobe u Annex zgradi imaju pogled na dvorište, pod je od pločica i isto su opremljene kao i hotelske sobe. Villa Junior suits 80 (50m²; dnevni boravak, spavaća soba, nemaju vrata između, kupatil sa Jacuzzi-jem, direktan pristup bazenu sa terase, max 3pax), sve imaju pogled na dvorište i direktan izlaz na bazen. Deluxe suites 8 (100m²; dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, tuš, Jacuzzi sa pogledom na more, nalaze se u glavnim zgradama, max.4pax). Grand deluxe Suit 2 (120m²; veliki dnevni boravak, velika spavaća soba, kupatilo, Jacuzzi, max 4-7pax, za više od 2 gosta dostupni su pomoćni ležajevi, direktan pogled na more, nalaze se u glavnoj zgradi)
.
 
Usluga
Deluxe all inclusive –24h usluga hrane i pića – šampanjac dobrodošlice, voćni sok i korpa sa voćem u sobi po dolasku, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kolači, sladoled, užina, dječiji bife, posluga u sobi (prema meniju od 22.00 - 07.00 je besplatno, osim alkoholnih pića), mini bar sa sokovima, pivom i vodom koji se puni svakodnevno, lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića sa menija, svježi sok od narandže na doručku, ručak i večera. Koncept ne uključuje: luksuzni i specijalni stari viski, vina, konjak, luksuzni likeri i uvozni šampanjac, energetska pića, flaširana pića, A `la Carte restorani (potrebna je rezervacija unaprijed i nadoplata, djeci ispod 7 godina nije dozvoljen ulaz), nargila.
 
Sadržaj
Glavni restoran Cornelius na bazi švedskog stola, A `la Carte restorani: Hedera – mediteranski, Florian – italijanski, Nazar – turski, Tai Pen – Daleki istok, Sofa – francuski, BBQ 2 puta sedmično u dvorištu. Barovi oko cijelog kompleksa hotela u kojima se služe alkoholna i bezalkoholna pića. Dodatno se naplaćuje prema pravilima hotela: šoping centar, frizer, salon zdravlja i ljepote, doktor, usluga čuvanja djece, usluge vešeraja, telefon, fax, internet kutak i PC igre. Wi-Fi internet je besplatan u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni, dječiji bazeni u Mini Club-u, tobogani, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, Jacuzzi, mlazni tuševi, tuševi sa crijevom, tenisi tereni, stoni tenis, odbojka, košarka, odbojka na plaži, penjački zid. Dodatno se naplaćuje: rasvjeta teniskih terena, oprema i časovi tenisa, masaža, SPA & Wellness centar, kuglanje, Game room, golf tereni, sportovi na vodi.
Zabavni program tokom dana i večernji show program, Gala večere, zabave u dvorištu.
Mini klub za djecu od 04 – 12 godina, dječiji restoran i specijalnim meni, zabavni prorgam tokom dana, dječije igralište, Mini disko.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.corneliaresort.com


Lokacije