Innvista Hotel Belek

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Belek
 • Innvista Hotel Belek
 • 24 slika
 • Pješčana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Aqua Park
 • Ekonomi
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA

INNVISTA HOTELS 5*- BELEK - Hotel se nalazi u Beleku u oblasti Kadriye, 900m udaljen od morske obale i 25km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža koja je udaljena od hotela 900m, pjeskovita, peškiri, ležaljke i suncobrani su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u Beleku u oblasti Kadriye, 900m udaljen od morske obale i 25km od aerodroma Antalija. Smještaj

O Innvista Hotel Belek

INNVISTA HOTELS 5*- BELEK - Hotel se nalazi u Beleku u oblasti Kadriye, 900m udaljen od morske obale i 25km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža koja je udaljena od hotela 900m, pjeskovita, peškiri, ležaljke i suncobrani su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Beleku u oblasti Kadriye, 900m udaljen od morske obale i 25km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 315 soba u glavnoj zgradi koja se sastoji od 3 bloka. Standard sobe (24m²; spavaća soba francuski ležaj + single krevet, kupatilo, max.2+2pax), Family sobe (35m², dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max4pax), Family suit sobe (47m², dvije spavaće sobe odvojene vratima, mali kauč, kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju: balkon, zasebno kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, ogrtači i papuče, centralna klima koja radi zavisno od vremenskih uslova, direktna telefonska linija, tepih, mini bar ( voda, bezalkoholna pića, obnavlja se svakodnevno), sef, SAT TV i muzički kanali.
 
Usluga
Ultra All inclusive – Švedski sto – dourčak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera i kasna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, standardna uvozna alkoholna pića, pića i sendviči u Icebox-u na plaži. Koncept ne uključuje: kuskuzna uvozna pića, svježi voćni sokovi, specijalna vina, sve vrste flaširanih pića, posluga u sobi, energetska pića, A `la Carte restorani (prvi odlazak u riblji restoran je besplatan) se rezervišu unaprijed i posebno se plaćaju.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A `la Carte restorani: Far East restoran, mediteranski, Turski i riblji restoran, barovi oko cijelog kompleksa hotela. Dodatno se naplaćuje: šoping centar, frizer, doktor, usluga čuvanja djece, usluge vešeraja, salon ljepote, rent-a-car, telefon, fax, internet i PC igre. Wi-Fi intenet u lobiju i na plaži je besplatan.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža koja je udaljena od hotela 900m, pjeskovita, peškiri, ležaljke i suncobrani su besplatni. Hotel ima besplatan shuttle servis od 08:00 – 18:00h.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni, dječiji bazeni, 3 tobogana za odrasle i 5 za djecu, fitness centar, sauna, Tursko kupatilo, parna soba, Jacuzzi, teniski teren, stoni tenis, odbojka i košarka su besplatni. Dodatno se naplaćuje: rasvjeta teniskih terena, oprema, časovi, masaža, SPA & Beauty centar, sportovi na vodi, škola ronjenja.
Zabavni program za odrasle tokom dana i večernji show program. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina i Junior Club od 13 – 17 godina.
Renoviran: 2018
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.innvistahotel.com


Lokacije