Kaya Palazzo Golf Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Belek
 • Kaya Palazzo Golf Resort
 • 35 slika
 • Za djecu
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA
 • Naša preporuka
 • Pješčana plaža
 • Veliki vodeni park
 • Animacija
 • Ekskluzivno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice

KAYA PALAZZO GOLF RESORT 5* - BELEK - Hotel je smješten u Beleku, 35km udaljen od centra Antalije i 27km od aerodroma. Nudi Palazzo All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža, madraci, ležaljke i suncobrani su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u Beleku, 35km udaljen od centra Antalije i 27km od aerodroma. Smještaj : Hotel ima ukupno 493 sobe u glavnoj zgradi, 120 Luxury Lagoon s

O Kaya Palazzo Golf Resort

KAYA PALAZZO GOLF RESORT 5* - BELEK - Hotel je smješten u Beleku, 35km udaljen od centra Antalije i 27km od aerodroma. Nudi Palazzo All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža, madraci, ležaljke i suncobrani su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u Beleku, 35km udaljen od centra Antalije i 27km od aerodroma.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 493 sobe u glavnoj zgradi, 120 Luxury Lagoon suit-a (nove sobe)
i 13 Vila.
Sobe u glavnoj zgradi: Superior sobe (39m²; spavaća soba, dio za sjedenje sa sofom koja se može rasklopiti, kupatilo, max.2+2chd), Duplex family suite (108m², 2 spavaće sobe, dnevni boravak, 3 WC-a, 2 tuša, kupatilo sa Jacuzzi-jem, drugo je s kadom, max.4+2chd), Suit sobe sa pogledom na more (79m², spavaća soba i dnevni boravak odvojeni kliznim vratima, kupatilo sa Jacuzzi-jem, drugo kupatilo sa tušem, terasa ili balkon, max.3+1chd). Sve sobe imaju: balkon ili terasu, zasebno kupatilo sa tušem, kada, fen, centralna klima, direktna telefonska linija, tepih, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, pivo, mala boca vina, čokolada, biskvit, čips, obnavlja se svakodnevno), kuhalo, set kafa i čaj, sef, SAT TV i muzički kanali, Wi-Fi internet.
Luxury Lagoon suiti: novi tip soba, nalaze se u dvorištu hotela (iza glavne zgrade), sve sobe su površine 75m², spavaća soba sa dijelom za sjedenje, kupatilo, sve sobe imaju terasu i direktan izlaz na zajednički bazen (zagrijava se u zimskoj sezoni), korpa sa voćem, uvozna pića, set kafa i čaj, ogrtači i papuče za kupatilo, max.2+2chd.
Special suits i Vile: Swim up Superior soba (39m², ove sobe imaju pogled na bazen, spavaća soba sa dijelom za sjedenje i sofom na rasklapanje, kupatilo, direktan izlaz na zajednički bazen, max.2+1pax), Suit sa pogledom na more (79m², sobe imaju pogled na more ili bazen, spavaća soba i dnevni boravak odvojeni kliznim vratima, 2WC-a, kupatilo sa Jacuzzi-jem, max.3+1chd), Suit swim up (79m², pogled na more ili bazen, spavaća soba i dnevni boravak odvojeni kliznim vratima, 2 kupatila od kojih jedno ima Jacuzzi, direktan izlaz na zajednički bazen, max.3+1chd), Duplex Family suit (108m², pogled na bazen, 2 spavaće sobe, dnevni boravak, 3 tuša, kupatilo sa Jacuzzi-jem, balkon, max.4+2chd), Duplex Swim Up Suit (108m², pogled na bazen, 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kupatilo sa Jacuzzi-jem, 3 tuša, direktan izlaz na zajednički bazen, max.4+2pax), Palazzo Suit (108m², glavna zgrada, pogled na more ili bazen, spavaća soba, dnevni boravak, 2 WC-a, 2 tuša, Jacuzzi, terasa sa dijelom za sjedenje, max.3+1chd).
Villas Ducale (175m², direktno na plaži, velika spavaća soba sa garderoberom i kupatilom, + 2 spavaće sobe, 2 kupatila sa Jacuzzi-jem i tušem, privatni otvoreni bazen, trpezarija sa kuhinjom, privatni dio za sunčanje i paviljon na plaži, max.6pax).
Villa Venice (138m², direktan izlaz na zajednički bazen, velika spavaća soba sa garderoberom, + 2 spavaće sobe, dnevni boravak sa američkom kuhinjom, 2 kupatila od kojih jedan ima Jacuzzi, privatni paviljon na plaži, soba za babysitter-ku, terasa sa dijelom za sjedenje, max.6pax).
Villa Verona sa 2 spavaće sobe (130m², nalaze se u Kaya Eagles Golf Club-u, 2 spavaće sobe, dnevni boravak sa američkom kuhinjom, kupatilo sa Jacuzzi-jem, drugo kupatilo sa tušem, terasa sa dijelom za sjedenje, privatni bazen površine 96m², privatni paviljon na plaži, max.4pax).
Villa Verona sa 3 spavaće sobe (265m², načaze se u Kaya Eagles Golf Club-u, 3 spavaće sobe, dnevni boravak sa američkom kuhinjom, kupatilo sa Jacuzzi-jem + 2 kupatila sa kadom, terasa sa dijelom za sjedenje, privatni bazen površine 135m², soba za babysitter-ku, privatni paviljon na plaži).
 
Usluga
Palazzo All inclusive – piće dobrodošlice i korpa sa voćem u sobi po dolasku, švedski sto – doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera i kasna užina, lokalna i brendirana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, svježi voćni sokovi, domaće vino u glavnom restoranu, Coca-Cola proizvodi, čaj i kafa, sladoled, kokteli, internacionalni egzotični kokteli na plaži. Koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, A `la Carte restorani (potrebna je rezervacija unaprijed i nadoplata), specijalna vina i flaširana pića, energetska pića, sva pića u Golf Club bar-u, posluga u sobi.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A’la carte restorani: Asiatico - azijski, Tulipano - italijanski, Livio - riblji, Steak House, Beirut - libanonski, barovi oko cijelog kompleska hotela, otvoreni disko klub. Dodatno se naplaćuje: Šoping centar, frizer, doktor, usluga čuvanja djece, usluge vešeraja, salon ljepote, rent-a-car, telefon, fax, internet i PC igre. Wi-Fi internet je besplatan u svim hotelskim zonama i u sobama.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pjeskovita plaža, madraci, ležaljke i suncobrani su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni, VIP bazen samo za odrasle, dječiji bazeni, Aqua Park, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, Jacuzzi, teniski tereni, stoni tenis, odbojka, košarka i mini glf su besplatni. Dodatno se naplaćuje: rasvjeta teniskih terena, oprema i časovi, fudbalski tereni, golf tereni (blizu hotela), masaža, SPA & Wellness centar, sportovi na vodi, Game centar, jahanje konja.
Zabavni program za odrasle tokom dana i večernji show program, kino. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina i Teenage klub za djecu od 13 – 16 godina sa različitim programima tokom dana, Mini disko navečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.kayahotels.com.tr


Lokacije