Kirman Hotels Belazur Resort & SPA

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Belek
 • Kirman Hotels Belazur Resort & SPA
 • 80 slika
 • Aqua Park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA 5* - BOGAZKENT - Hotel se nalazi u regiji Bogazkent, 45km udaljen od centra Antalije I 40km od aerodroma. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, kombinacija pijeska I šljunka, ležaljke, suncobrani, peškiri I madraci su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Bogazkent, 45km udaljen od centra Antalije I 40km od aerodroma. Smještaj : Hotel ima uku

O Kirman Hotels Belazur Resort & SPA

KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA 5* - BOGAZKENT - Hotel se nalazi u regiji Bogazkent, 45km udaljen od centra Antalije I 40km od aerodroma. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, kombinacija pijeska I šljunka, ležaljke, suncobrani, peškiri I madraci su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Bogazkent, 45km udaljen od centra Antalije I 40km od aerodroma.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 552 sobe u 7 četverospratnih blokova. Standard sobe (29m²; spavaća soba francuski ležaj + single krevet, kupatilo, max.3+1pax), Family sobe (39m², 2 spavaće sobe odvojene vratima, max.4+1pax) I 5 soba prilagođenih osobama sa invaliditetom. Sve sobe imaju: zasebno kupatilo sa kadom I tušem, fen, centralna klima koja radi zavisno od vremenskih uslova, direktna telefonska linija, mini bar (voda I bezalkoholna pića, obnavlja se svakodnevno), sef, LCD TV I muzički kanali, balkon. Sobe su sa bočnim pogledom na more ili sa pogledom na kopno. Wi-Fi internet (mala brzina) je besplatan u sobama.
 
Usluga
Ultra all inclusive - od 10.00 - 02.00h, švedski sto –  doručak, kasni doručak, ručak, užina u restoranu na plaži, popodnevna kafa, čaj I kolači, večera I ponoćna užina, Baby Kutak je otvoren 24h. Sva domaća I određena uvozna alkoholna I bezalkoholna pića, A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed I samo jednom u toku boravka. Koncept ne uključuje: specijalna uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi I sladoled (samo sladoled u Mini klubu je besplatan 1h dnevno), Clark Geble bar od 02 – 08:00h, nargila.
 
Sadržaj
Glavni restoran, A `la Carte restorani: Lavanda – mediteranski, Turca – turski, Zuma – Daleki istok, Sailor - riblji, Kaktus – meksički, barovi oko cijelog kompleksa hotela. Dodatno se naplaćuje: doktor, usluga čuvanja djece, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kutak I PC igre, rent-a-car. Wi-Fi internet (128KB) je besplatan.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, kombinacija pijeska I šljunka, ležaljke, suncobrani, peškiri I madraci su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni I zatvoreni (zatvoren u ljetonoj sezoni) bazeni za odrasle I djecu, 9 tobogana za odrasle I 3 za djecu, tursko kupatilo, fitness centar, Jacuzzi, teniski tereni, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis. Dodatno se naplaćuje: sauna, masaža, rasvjeta teniskih terena, sportovi na vodi, SPA & Wellness centar, kuglanje, bilijar I PC igre.
Zabavni program sa specijalno obučenim timovima tokom dana I večernji show program. Tematske večeri poput Gala večeri, Italijanske noći, Turske noći. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju. 

www.kirmanhotels.com.tr


Lokacije