Maya World Park Hotel

  • Maya World Park Hotel
  • 33 slika

MAYA WORLD PARK HOTEL 4* - BELEK - Hotel se nalazi u Beleku – regija Kadriye, 10km udaljen od Beleka i 25km od aerodroma Antalija. Hotel je udaljen 1400m od morske obale. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, udaljena od hotela 1400m, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni pored bazena i na plaži. Položaj : Hotel se nalazi u Beleku – regija Kadriye, 10km udaljen od Beleka i 25km od

O Maya World Park Hotel

MAYA WORLD PARK HOTEL 4* - BELEK - Hotel se nalazi u Beleku – regija Kadriye, 10km udaljen od Beleka i 25km od aerodroma Antalija. Hotel je udaljen 1400m od morske obale. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, udaljena od hotela 1400m, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni pored bazena i na plaži.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Beleku – regija Kadriye, 10km udaljen od Beleka i 25km od aerodroma Antalija.
Hotel je udaljen 1400m od morske obale.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 183 sobe. Standard sobe (22m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Family sobe (45m², dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max.4pax), Corner soba (30m², spavaća soba, kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju: zasebno kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima, direktna telefonska linija, mini bar (voda, obnavlja se svakodnevno), sef (porebno se plaća), SAT TV i muzički kanali.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto – doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera i kasna užina. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 – 23:30h, sladoled u određenom terminu. Koncept ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, svježi voćni sokovi. Sva hrana i piće na plaži se posebno plaćaju.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, snack bar, bar pored bazena. Dodatno se naplaćuje: doktor, usluge vešeraja, telefon, fax, internet, rent-a-car. Wi-Fi internet je dodatno naplaćuje u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, 1400m udaljena od hotela, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni pored bazena i na plaži. Hotel ima besplatan shuttle servis.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, 4 tobogana, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, masaža i bilijar.
Zabavni program tokom dana i večernji show program. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina.
Renoviran: 2018
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.mayahotels.com.tr


Lokacije