Port Nature Luxury Resort Hotel&Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Belek
 • Port Nature Luxury Resort Hotel&Spa
 • 57 slika
 • Pješčana plaža
 • Veliki vodeni park
 • 3 djece GRATIS smještaj
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Dijete do 14,99 god - GRATIS smještaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA 5* - BOGAZKENT - Hotel se nalazi u regiji Bogazkent, 40km udaljen od aerodroma Antalija i 50km od centra Antalije, najblize naselje je udaljeno 12km. Nudi Premium A `la Carte All Inclusive uslugu. Privatna hotelska pjeskovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri (uz depozit) su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Bogazkent, 40km udaljen od aerodroma

O Port Nature Luxury Resort Hotel&Spa

PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA 5* - BOGAZKENT - Hotel se nalazi u regiji Bogazkent, 40km udaljen od aerodroma Antalija i 50km od centra Antalije, najblize naselje je udaljeno 12km. Nudi Premium A `la Carte All Inclusive uslugu. Privatna hotelska pjeskovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri (uz depozit) su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Bogazkent, 40km udaljen od aerodroma Antalija i 50km od centra Antalije, najblize naselje je udaljeno 12km.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 612 soba raspoređenih u 7 hotelskih zgrada. Standard sobe (34m², spavaća soba, kupatilo, max.3+inf), Family sobe (40m²; dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4pax) i sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Sve sobe imaju zasebno kupatilo sa tušem/WC, tuš kabina, fen, split klima, direktna telefonska linija, mini bar (voda, bezalkoholna pića, obnavlja se svakodnevno), kuhalo, set kafa i čaj, sef, laminat, SAT TV i muzički kanali, Wi-Fi internet, balkon.
 
Usluga
Premium A’la Carte All Inclusive – sve usluge se poslužuju kao A `la Carte system, uključujući i dječiji Mini Club restoran, All day dinning A `la Carte restoran. Samo u glavnom restoranu – Turkuaz je švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak i večera, dijetalni bife, specijalni dječiji bife, snack restoran tokom dana, lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, svježi sok od narandže, slastičarna, čaj i kafa, sladoled, energetska pića, Davidoff Cafe od 10:00 – 22:00h sa vrhunskom uslugom, bar na plaži od 10:00 – 18:00h, A `la Carte restorani navečer uz rezervaciju unaprijed i samo jednom u toku boravka u jednom od restorana. Koncept ne uključuje: Premium uvozna alkoholna pića koja nisu na meni listi, internacionalna i specijalna vina, posluga u sobi, sve vrste flaširanih pića.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A `la Carte restorani: francuska kuhinja, italijanska kuhinja, Daleki Istok, svi se rezervišu unaprijed i jednom u toku boravka se mogu iskoristiti, snack bar, disko bar, barovi oko cijelog kompleksa hotela. Dodatno se naplaćuje: doktor, usluga čuvanja djece, usluge vešeraja, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kutak, PC igre i rent-a-car. Wi-Fi internet je besplatan u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Privatna hotelska pjeskovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri (uz depozit) su besplatni. Paviljoni na plaži se rezervišu unaprijed i posebno se plaćaju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni (poluolimpijski) bazeni za djecu i odrasle, Aqua Park sa 18 tobogana, odbojka na plaži, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, teniski teren, odbojka na plaži su besplatni. Dodatno se naplaćuje: masaža, SPA salon zdravlja i ljepote, rasvjeta teniskog terena, kuglanje, sportovi na vodi, bilijar i PC igre.
Zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana i specijalni večernji show program. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina je dostupan tokom dana i mini disko navečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.portnature.com.tr


Lokacije