Selectum Luxury Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Belek
 • Selectum Luxury Resort
 • 65 slika
 • Okružen zelenilom
 • Pješčana plaža
 • Veliki vodeni park
 • Ekskluzivno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

SELECTUM LUXURY RESORT 5* - BELEK - Hotel se nalazi u regiji Belek, 27km udaljen od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Belek, 27km udaljen od aerodroma Antalija . Smještaj : Hotel ima ukupno 300 soba u glavnoj zgradi i 100 soba u porodičnim vilama. Luxury sobe (45-62m²,

O Selectum Luxury Resort

SELECTUM LUXURY RESORT 5* - BELEK - Hotel se nalazi u regiji Belek, 27km udaljen od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Belek, 27km udaljen od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 300 soba u glavnoj zgradi i 100 soba u porodičnim vilama. Luxury sobe (45-62m², spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom i Jacuzzi-jem, tepih, neke sobe nemaju balkon, max.2+2pax), Deluxe sobe (70-75m², spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom i Jacuzzi-jem, laminat, max.2+1pax), Superior sobe (75-85m², spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom i Jacuzzi.jem, laminat i još jedan Jacuzzi na terasi, max.2+1pax), Family sobe (37 – 43m², imaju samo u Vilama u garden dijelu, dvije spavaće sobe odvojene kliznim vratima, kupatilo, max.2+2pax). Sve sobe imaju: zasebno kupatilo sa tuš kabinom, fen, ogrtači, papuče, centralna klima koja radi zavisno od vremenskih uslova, split klima u vilama, direktna telefonska linija, tepih i parket, mramorni pod u Vilama, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, čips, krekeri, čokolada, orasi, obnavlja se svakodnevno), kuhalo, set kafa i čaj, sef, SAT TV i muzički kanali, balkon. Wi-Fi internet je besplatan. 
 
Usluga
Ultra all inclusive – 24h usluga hrane i pića, švedski sto – doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači u popodnevnom terminu, večera i ponoćna supa, sva lokalna i uvozna (koja su na listi) alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu, svježi sok od narandže samo na doručku, A `la Carte restorani se rezervišu unaprijed i besplatni su samo jednom u toku boravka. Koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, svježi voćni sokovi (osim na doručku), šampanjac, flaširana pića, energetska pića i pića u limenci, Wine House, posluga u sobi, odabrana vina.
 
Sadržaj
Glavni unutrašnji i vanjski restoran na bazi švedskog stola, Family Club restoran, A `la Carte resotrani: Sushi, Steak House, Italian i Fish & Sea Food resotran, barovi oko cijelog kompleksa hotela, snack bar i restoran pored bazena. Prema pravilima hotela dodatno se naplaćuje: doktor, usluga čuvanja djece, usluge vešeraja, frizer, telefon, fax, internet i PC igre. Wi-Fi internet je besplatan u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Privatni paviljoni na plaži se posebno rezervišu i dodatno se naplaćuju.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, Relax bazen sa morskom vodom koji se zagrijava u zimskoj sezoni, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, Jacuzzi, stoni tenis, teniski tereni, košarka i odbojka na plaži su besplatni. Dodatno se naplaćuje: SPA & Wellness centar, masaža, sportovi na vodi, časovi tenisa, oprema i rasvjeta teniskih terena, bilijar, kuglanje i PC igre.

Zabavni program tokom dana i večernji show program. Mini Club „Pappy`s World“ za djecu od 00 – 13 godina podjeljeni u grupe po godinama, sa različitim programima tokom dana, dječije igralište, mini disko navečer, dječiji Aqua Park, Adventure Park, Fun Fair.

 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.selectumhotels.com


Lokacije