Spice Hotel & Spa

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Belek
  • Spice Hotel & Spa
  • 94 slika
  • Naša preporuka
  • Okružen zelenilom
  • Pješčana plaža
  • Aqua Park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Luksuzan
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

SPICE HOTEL & SPA - 5* - BELEK Hotel je smješten u regiji Belek 40 km od centra Antalije i 35 km od aerodroma. Hotel je renoviran 2023/ novi tip soba (swim up room - sobe sa direktnim izlazom na bazen), sve sobe, restorani, SPA, lobby, aqua park. Položaj Hotel je smješten u regiji Belek 40 km od centra Antalije i 35 km od aerodroma. Smještaj Hotel ima ukupno 546 u Glavnoj i Anex zgradi i vile. Sta

O Spice Hotel & Spa

SPICE HOTEL & SPA - 5* - BELEK Hotel je smješten u regiji Belek 40 km od centra Antalije i 35 km od aerodroma. Hotel je renoviran 2023/ novi tip soba (swim up room - sobe sa direktnim izlazom na bazen), sve sobe, restorani, SPA, lobby, aqua park.

  • Položaj

    Hotel je smješten u regiji Belek 40 km od centra Antalije i 35 km od aerodroma.

  • Smještaj

    Hotel ima ukupno 546 u Glavnoj i Anex zgradi i vile. Standardne sobe (36 m2, jedna spavaća soba sa kupatilom, glavna zgrada, max. 2+1 pax), Swim up sobe (35 m2, u prizemlju anex zgrade, jedna spavaća soba sa kupatilom, direktan pristup zajedničkom bazenu, max. 2+1pax), 6 soba prilagođenih za osobe sa invaliditetom, porodične sobe (72 m2, dvije spavaće sobesa vratima između, jedno kupatilo, anex zgrada, max. 4 pax). Sve sobe imaju: privatno kupatilo sa kadom i tušem, fen, ogrtač, papuče, centralnu klimu prilagođenu vremenskim prilikama, direktan telefon, mini bar (bezalkoholna pića, voda, pivo, mlijeko za porodice se dopunjavaju svaki dan), sef, satelitski TV i muzički kanali, parket na podu i na balkonu, Wi-Fi internet konekcija. Tu su i posebne sobe kao što su apartmanske sobe (67 m2, dvije spavaće sobe sa jednim kupatilom, ili jedna spavaća soba sa dnevnom sobom i kupatilom, glavna zgrada, max. 5 pax), Duplex apartmani (55 m2, dvije spavaće sobe odvojene stepenicama i bez vrata između spratova, kupatilo, glavna zgrada, max. 5 pax), Coconut duplex apartman (85 m2, dvije spavaće sobe i dva kupatila na svakom spratu povezana drvenim stepenicama, glavna zgrada, max. 5 pax), Honeymoon apartman (55 m2, jedna spavaća soba sa dnevnom sobom, jedno kupatilo sa jacuzzijem, velika terasa, glavna zgrada, max.2 pax), King apartman (185 m2, dvije spavaće sobe, dva kupatila sa jacuzzijem, dnevna soba sa stolom za ručavanje, dva balkona, glavna zgrada, max. 5 pax) i Presidental apartman (500 m2, široka terasa, tri odvojene spavaće sobe, dnevna soba, soba za ručavanje, jacuzzi, svlačionica, glavna zgrada, max. 8 pax). U dijelu vrta je dio hotela sa vilama sa 22 executive vile. Sve sobe su uređene u orijentalnom stilu. Vile: Vila Susam (506 m2, smještena u VIP dijelu u vrtu, dvospratnica sa privatnim bazenom i paviljonom, pet spavaćih soba i pet kupatila, jacuzzi, sauna, tursko kupatilo, soba za masažu, dnevna soba sa kaminom), Vila Safran (185 m2, smještena u vrtu, dnevna soba sa staklenim podom sa mogućnošću pogleda na bazen, dvije spavaće sobe, dva kupatila – jedno sa jacuzzijem, kuhinja), Vila Mint (247 m2, smještena u vrtu, dnevna soba sa mini kuhinjom, dvije spavaće sobe i dva kupatila – jedno sa jacuzzijem), direktan pristup VIP bazenu). Vila Ginger (116 m2, smješten u vrtu uz VIP bazen dnevna soba sa velikom terasom, jedna spavaća soba sa kupatilom i jacuzzijem, direktan pristup VIP bazenu.

  • Usluga

    Ultra all inclusive – 24 satni servis hrane i pića, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, noćna užina i rani doručak, svježi voćni sok za doručak, sladoled u određeno vrijeme, dijetalni i dječiji bife, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, čaj, kafa. Usluga hrane i pića je dostupna 24 sata. Koncept ne uključuje: A la Carte restorani sa prethodnom rezervacijom i uz dodatnu naplatu, uvozni šampanjac, sva flaširana pića, luksuzna pića, room service, svježi voćni sokovi osim za doručak.

  • Sadržaj

    Glavni restoran, A la Carte restorani: Kisnish – turska kuhinja, Zeytin – talijanska kuhinja, Keckik – mediteranska kuhinja, Wasabi – azijska kuhinja, Defne VIP restoran. Barovi i dijelovi za užinu/snack u krugu hotelskog kompleksa. Dodatno se naplaćuje: doktor, čuvanje djece, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igrice, šoping centar, vešeraj i hemijska čistionica, rent a car. Wi-Fi konekcija je besplatna u sobama i u hotelu.

  • Plaža

    Hotelska privatna pješčana plaža, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima, peškirima i dušecima. Privatni paviljoni na plaži i na bazenu se unaprijed rezervišu i posebno plaćaju.

  • Sport i zabava

    Vanjski i unutrašnji bazeni za odrasle i djecu (poluolimpijski unutrašnji bazen), aqua park sa 7 vodenih tobogana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, teniski tereni, odbojkaški i košarkaški tereni. Dodatno se nadoplaćuje: Centar za ljepotu i zdravlje, SPA centar, kuglana, kompjuterske igrice i bilijar, vodeni sportovi, golf tereni. Zabavni programi za odrasle i djecu tokom dana, specijalno show programi navečer. Mini klub sa igralištem za djecu uzrasta 04 – 12 godina.

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standradna ležaja !

  • Web stranica hotela

Lokacije