Akka Claros Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Kemer
  • Akka Claros Hotel
  • 28 slika
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Pješčano-šljunkovita plaža
  • Otvoreni bazen

AK-KA CLAROS HOTEL 4* - KEMER - Hotel se nalazi u regiji Kiris, 7km od centra Kemera, 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 350m od hotela, šljunak i pijesak. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Kiris, 7km od centra Kemera, 65km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broja soba – 113 raspoređenih u dvije glavne zgrade. Standardne sobe (22-25m2, spava

O Akka Claros Hotel

AK-KA CLAROS HOTEL 4* - KEMER - Hotel se nalazi u regiji Kiris, 7km od centra Kemera, 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 350m od hotela, šljunak i pijesak.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Kiris, 7km od centra Kemera, 65km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broja soba – 113 raspoređenih u dvije glavne zgrade. Standardne sobe (22-25m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo, tuš, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (voda se nadopunjuje svaki dan), sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, snack bar na plaži koji služi sendviče, sladoled u određeno vrijeme, voće, bezalkoholna pića. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, energy pića, hrana i piće nakon 24.00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju i pored bazena. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, telefon, fax, PC igrice. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena 350m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, dva tobogana, stoni tenis, gimnastika, odbojka na plaži, fitnes centar, ulaz u Tursko kupatilo i saunu. Posebno se naplaćuje – masaža i sportovi na vodi na plaži.
Zabavni program sa soft animacijama uveče i tokom dana oko bazena. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, igralište, mini kino, mini disko uveče.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.akkahotels.com


Lokacije