Asteria Kemer Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Asteria Kemer Resort
 • 21 slika
 • Za djecu
 • Na plaži
 • Naša preporuka
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA
 • Zatvoreni i otvoreni bazen

ASTERIA KEMER RESORT- 5* - CAMYUVA - KEMER (EX.FANTASIA HOTEL) - Hotel se nalazi u regiji Camyuva, 7km od Kemera, 65m od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, peškiri, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Postoje paviljoni sa privatnom uslugom na plaži, sa rezervacijom unaprijed se naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Ca

O Asteria Kemer Resort

ASTERIA KEMER RESORT- 5* - CAMYUVA - KEMER (EX.FANTASIA HOTEL) - Hotel se nalazi u regiji Camyuva, 7km od Kemera, 65m od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, peškiri, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Postoje paviljoni sa privatnom uslugom na plaži, sa rezervacijom unaprijed se naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Camyuva, 7km od Kemera, 65km od aerodroma Antalija. 
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 349. Standardne sobe (29-36m2, spavaća, kupatilo, max.2+2pax), Junior Suit (45m2, dnevna soba sa dijelom za sjedenje i sofa, jedna spavaća, kupatilo, max.3+1pax), Porodične sobe (56m2, max.2+2pax, dvije spavaće sa kliznim vratima između, jedno kupatilo, max.4pax), Deluxe Suit (82m2, jedna velika dnevna soba, spavaća, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo kada/tuš, fen, papuče, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuje svaki dan), sef, tepih, satelitsku TV i muzičke kanale. Neke sobe nemaju obični, samo Francuski balkon. Wi-Fi se ne naplaćuje. 
 
Usluga

Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, užina, ručak, popodnevna užina, večera, kasna užina, mini bar u sobama, sladoled u određeno vrijeme, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna pića i sokovi, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka u jednom od restorana. U cijenu nije uključeno – premium uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, izbor vina, room service, specijalna vina u A'la Carte restoranima, drugo korištenje A'la Carte restorana.

Sadržaj

Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju i Terrace bar, A'la Carte restorani – Italijanski, Riblji i Turski, pool i beacj bar. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, babysitting, frizer, telefon, fax, internet cafe, šoping centar, rent a car. Wi-Fi u sobama i određenim dijelovima hotela se ne naplaćuje. 

 
Plaža: 

Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, peškiri, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Postoje paviljoni sa privatnom uslugom na plaži, sa rezervacijom unaprijed se naplaćuju. 

 

Sport i zabava

 

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dječiji bazeni, 3 tobogana, fitnes centar, sauna, Tursko kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, odbojka, košarka, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža, rasvjeta i oprema za teniske terene, bilijar i PC igrice.

Zabavni program tokom dana, show program uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina sa različitim programom.

 
Napomena

VAŽNO: UZIMAJUĆI U OBZIR TRENUTNU SITUACIJU SA VIRUSOM COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA NAPRAVI ODREĐENE IZMJENE U SADRŽAJU BEZ OBAVJEŠTENJA TREĆE STRANE.

www.asteriahotels.com


Lokacije